Gratis webinar i mental träning

Hur du får tillgång till prestation och lycka

Denna workshop är helt gratis just nu!

Reservera din plats på nästa webinar

Kunskapen du måste ha för att kunna uppnå framgång och lycka oavsett livsområde.

Nästa webinar börjar snart!

Vad du kommer lära dig helt gratis i denna onlineworkshop

1. De fyra hindrande övertygelserna

som håller dig från att kunna nå framgång och lycka. Lär dig att identifiera när din inre sabotör tar över och hur du ska avbryta den innan det går för långt (med hjälp av konkreta verktyg).

2. Varaktig förändring

Den idiotsäkra vägen till förändring. Lär dig om hjärnans tre grundmuskler som möjliggör all form av förändring. Vägen till att automatisera nya tankesätt så du kan lägga din energi på att njuta medans allt blir lättare.

3. Flow-Mindset modellen

Lär dig om de fyra möjliggörande övertygelserna och varför de är nödvändiga för att kunna uppleva ett fantastiskt liv. Du kommer se hur de kan tillämpas oavsett situation du ställs inför.

Om Tommy

Tommy Davidovic close up picture

Min metod “Flow-Mindset” för att låsa upp människans potential är ett av de mest framgångsrika systemen som går att hitta idag. Möjligheterna är enorma och kan användas i alla delar av livet för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att både kunna nå allt du drömmer om, samtidigt som du njuter av resan. 

Jag har jobbat med mänsklig och personlig utveckling sedan 2004, och de senaste åren har jag varit en av de mest anlitade mentala coacherna för idrottare och andra presterare som vill skapa mer framgång, lycka och mening i sina liv. Jag säger i “livet”, eftersom alla som kommer till mig inser snabbt att oavsett om de kommer för sin idrott, karriär eller sina relationer, att det är en helhet och allt har en gemensam nämnare. De själva. 

Flow-Mindset bygger på neurologiska och biologiska principer för att skapa och bibehålla förändring. Samtidigt som vi tar inspiration från idrottspsykologin, prestationspsykologin och filosofi. Mitt uppdrag är att eliminera det konstanta resultatfokus som vi dömer oss själva från och bara leder till motstånd, oro och stress. Och byta ut det till närvaro, trygghet, lycka och flow. 

Min specialitet är att maxa allt du har inom dig, men utan att tappa dig själv på vägen. 

certifieringar Tommy Davidovic

Denna workshop är helt gratis just nu!

© 2021 Tommy Davidovic. 
I help people do cool stuff and feel good.