PRIVAT COACHING​

Börja längta efter måndagar? Gränssättning? Målsättning?  Eller kanske få tillbaka den där pirrande känslan när du går hem efter jobbet och ska träffa din partner? Oavsett om du vet exakt vad det är du vill och behöver, eller om du bara har en känsla av att något behöver förändras så är coaching något som skulle kunna hjälpa dig vidare. Här får du både möjligheten att nå dina mål och växa som person under tiden.

Läs mer om vår intigritetspolicy och GDPR här

GENOMBROTTET DU LETAT EFTER

Du är här för att du vill något mer. Du vill få genombrottet du inte lyckats få på egen hand. Du vill utvecklas, lära dig nytt och transformeras till den person som du skulle varit om inte dina inre sabotörerna höll dig tillbaka. Vad skulle vara möjligt om du vågade mer? Om du inte brydde dig så mycket om vad du tror andra tycker? Eller om du slutade identifiera dig med vad du presterar?

Innan du börjar med coaching hos Tommy har ni ett 30 minuters samtal som är helt gratis och förutsättningslöst. Under samtalet får du berätta vad dina mål med coachingen är samtidigt som Tommy berättar mer om processen, hur många samtal som ni kanske ska börja med all annan information som du behöver innan du sätter igång.Tommy är utbildad som coach genom ICF (International Coach Federation) i Sverige och CTI (Coaches Training Institute) i England. Hans erfarenhet som coach sträcker sig över 8 år tillbaka i tiden med inriktning som livscoach, karriärcoach, chefscoach och mental coach. Under den tiden har han arbetat med entreprenörer, ledare, idrottare och privatpersoner, ungdomar och många fler. Tommy erbjuder livscoaching, karriärcoaching, mental coaching, chefs och affärscoaching I Malmö på plats eller onlinecoaching via telefon. Lägg i nästa växel i livet och få den förändring du söker med coaching! Boka ett första gratis introsamtal och välj efter det om du vill fortsätta.

HUR FUNKAR COACHING?

Det är en enorm skillnad mellan att lära ut något och att hjälpa någon att lära sig själv. I coaching är det i grunden coachen, som hjälper individen att förbättra sin egen prestation genom att hjälpa dem förbättra sin egen läroprocess. En bra coach tror att individen har svaren och lösningarna inom sig själva, men förstår också att de kan behöva hjälp med att hitta dem. För att bli en bra coach behöver coachen kunskap och förståelse om hur processen går till, men även bemästra olika färdigheter och tekniker som krävs för att hjälpa individen framåt.

Ett coachingsamtal går i regel ut på att coachen och klienten samtalar (antingen via telefon, videosamtal eller fysisk träff) med fokus på att hjälpa klienten hitta sina egna svar. Trots allt är människor mycket mer benägna att fullfölja lösningar som de själva kommit fram till, snarare än de som de blir påtvingade att göra. Fortfarande idag används coaching som ett stöd när något gått fel, men för många har det mer och mer blivit något som används för att få hjälp till att utforska ens egna mål och ambitioner för att sedan uppnå dem.

FÖRDELAR MED EN COACH:

Om du någon gång har varit med om en coachande relation, så vet du att det finns många fördelar som du kan dra nytta av. De personliga fördelarna med att ha en coach är många och kan positivt påverka en individs framtid om denne jobbar engagerat med sin coach. Processen kan hjälpa individer inom många områden. Coaching är känt för att hjälpa individer öka sitt självförtroende, sin arbetsprestation och förbättra kommunikation.

Här följer ett par exempel på hur coaching kan hjälpa just dig: Tydliggör och agera för att uppnå mål. Ökad självständighet. Större självinsikt. Ökad glädje både professionellt och privat. Ökat engagemang och bidrag till sitt team eller organisation. Lärande och utveckling på en djupare nivå. Kommunicera mer effektivt. Samarbeta lättare och mer effektivt med andra.