Kurser

Här hos Tommy Davidovic kan du välja att delta i olika kurser. Kurserna berör olika ämnen från personlig utveckling till rörlighet och mental träning. Oavsett vilken kurs du väljer får du tillgång till certifierade coacher, nyttiga verktyg och effektiva metoder som du sedan kan applicera och använda dig av i ditt fortsatta idrottande.

Genom att anmäla sig till en av kurserna som erbjuds här gå du med på att dyka upp på bestämda tider och delta engagerat i det som kommer att hända. Det finns otaliga studier och rapporter du kan få ta del av som påvisar effekterna som mental träning har på prestation och om du verkligen engagerar dig kan du uppnå resultat du kanske inte ens trott var möjliga.

Här nedanför kan du läsa om vilka kurser vi har att erbjuda just nu. Vi uppdaterar den listan kontinuerligt med så fort nya kurser dyker upp.

Kurser på agendan

Grundkurs i mental träning och rörlighetsträning

Håller du på med idrott och är över 15 år? Eller har du kanske ett barn som är engagerad i någon sport? Då finns det troligtvis en hel del saker du skulle behöva förstå för att kunna få ut det mesta av ditt idrottande eller kunna stötta ditt barn på rätt sätt i hens idrottsutövande.

I den här grundkursen går vi igenom allt vad rörlighet innebär och vad de har för krav och effekter på kroppen. Vi kommer även att mentalt träna er inför vad er eller era barns prestation idrottsmässigt kommer att kräva om man siktar mot höga mål. Vill du verkligen satsa på din sport? Eller vill du som förälder kunna stötta och motivera ditt barn på ett bättre sätt? I den här kursen får ni nycklarna att nå de målen.

Kursens beståndsdelar
Rörlighet och kontroll: För att lyckas inom idrotten är rörlighet en förutsättning. Men, rörlighet är i sin tur obetydande utan kontroll. Därför består denna del i kursen av en kombination mellan rörlighet och kontroll. Efter avslutad kurs kommer du att ha ökat din rörlighet och på bättre sätt kunna utföra komplexa rörelser med större kraft och total kontroll.

Mental träning: Visste du att det enligt studier finns en stor skillnad mellan framgångsrika och mindre framgångsrika idrottares hjärnor? Det beror på att framgångsrika idrottare har betydligt bättre exekutiva funktioner. Det betyder att de till exempel är bättre på att fokusera, vara kreativa under stress och ta snabba beslut. Därför handlar den andra delen i den här kursen om att träna just de exekutiva funktionerna.