Redo att upptäcka vad du går för?

Coaching med Tommy Davidovic

Jag hjälper idrottare, ledare och team att låsa upp sina sinnen så de kan prestera och nyttja sin fulla potential. Jag arbetar med allt från ungdomar till världseliten och landslag. Min expertis kring mental uthållighet och prestation har gjort mig till en ofta anlitad coach till ledare och team i organisationer, både i Sverige och internationellt.

Bakgrund som före detta tennisspelare och elitbasketspelare. Idrottsvetenskap från Malmö Universitet och Certifierad coach via en av världens främsta coachutbildningar – Jag tror på att göra saker enkelt, effektivt och att använda kroppens naturliga funktioner till vår fördel. Detta är nycklarna till framgången som lett till bland annat EM-guld, SM-guld och historiska rekord för de jag arbetat med och även varför så många får tillgång till resultat som de aldrig kunnat drömma om. Både på planen, och utanför.

 

CPCC Certified professional coactive coach
PCC Professional Certified Coach
FRAMTIDEN ÄR HÄR!
Läs mer om hur du som idrottare kan öka din hjärnas förmåga att bearbeta information som kan leda till ökad koncentrationsförmåga, reaktionsförmåga, känsloreglering, beslutsfattande, arbetsminne och andra funktioner som påverkar din idrottsprestation!
Jag vill veta mer
Föregående
Nästa

Bemästra varje aspekt av DIN PRESTATION.

Lösningar som passar er oavsett vad du är ute efter, din budget eller hur mycket tid du har

VI HAR JOBBAT MED

VI HAR JOBBAT MED

Vanliga frågor

Frågor som du eventuellt har i din jakt på rätt coach.

Kort förklarat kan man säga att coaching handlar om att hjälpa dig finna klarhet i vad ett liv som gör dig som allra mest levande skulle innebära. Samtidigt som du får hjälp och utmanas till att tänka annorlunda, se nya perspektiv och hitta de inre resurser som du behöver för att både på kort och lång sikt kunna nå dina mål och drömmar.

Mental träning är lite annorlunda och kan användas till att hjälpa dig både prestera bättre och må bättre. Det kan handla om att lära sig hantera press och stress, skapa fokus eller få en starkare självkänsla. Tommy använder sig av världens mest effektiva metoder för mental träning. När du anlitar honom får du både coaching och mental träning, beroende på vad du har behov av.

Ordet “coach” är inte skyddat i Sverige och därför kan vem som helst kalla sig coach. När du anlitar en coach är det viktigt att noga utvärdera coachens utbildning och erfarenhet innan du inleder ett samarbete. Risken med att anlita en coach, som inte har en professionell utbildning,  kan vara att den både brister i etiska regler och kunskap.

Tommy är en Certified Professional Co-Active Coach (CPCC), vilket ges ut av CTI (Coaches Training Institute) som håller i en av världens främsta coachutbildningar, samt Certified Team Performance Coach (CTPC) via TCI (Team Coaching International). Han har även gått andra coachutbildningar och erhållit certifiering som Professional Certified Coach (PCC) via världens största branschorganisation för coacher, International Coach Federation (ICF). Utöver det har han påbörjat en utbildning inom par- & teamcoaching som kallas ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching). Tidigare har Tommy också studerat 3 års idrottsvetenskap på Malmö Universitet.

För att se en märkbar skillnad rekommenderar vi ett minimum på ca 6-7 samtal med ungefär två veckor mellan samtalen. Detta blir då en process på ungefär tre månader. Det går även att välja längre eller kortare upplägg beroende på vad du vill jobba på. För att vara säker på att ge dig själv de bästa förutsättningarna och den tiden som kan behövas utan att stressa dig så rekommenderar vi alltid en process på minst 6 månader. Denna går såklart att avsluta i förväg om du skulle känna att du är färdig tidigare.

Det är oftast kö på ungefär två-tre månader för att kunna börja hos Tommy. Ibland kan det dyka upp en möjlighet att börja tidigare (t.ex under sommaren), men för att säkra en plats är det bäst att höra av sig så fort du bestämt dig. Om du känner att det är mer akut att komma igång så finns såklart också möjligheten att gå till en av Tommys coacher som oftast har öppningar mycket snabbare.

Tommy är specialiserad på att arbeta med mental träning och coaching för idrottare, ledare/chefer och team (både inom företag och idrott). Han arbetar med individer, entreprenörer, ledare och idrottare på alla nivåer och åldrar. Tommy håller också föredrag, workshops och träningar/kurser för företag, idrottslag, kommuner och organisationer. I de fall Tommy inte kan ta på sig en individuell klient, har han ett par coacher som han samarbetar med. Dessa coacher är kvalitetssäkrade och har minst PCC-certifiering (Professional Certified Coach) enligt ICF.

Oroa dig inte! Vi erbjuder alltid ett 30-minuterssamtal innan vi bestämmer oss för något. Under samtalet får du berätta mer om dig själv och vad du vill ha hjälp med. Du kommer också att få ställa frågor som du kan tänkas ha och även se om personkemin mellan dig och Tommy gör honom till rätt coach för dig. Du kan boka ett introsamtal  HÄR 

Tommys klienter finns både inom och utanför Sverige, därför sker de flesta samtalen via telefon eller videosamtal. Men det går såklart också att träffa honom för de som befinner sig i närheten av Malmö. Samma sak gäller såklart för Tommys coacher som för tillfället finns i både Stockholm och Malmö.

Coaching är en relation på lika villkor. Det är alltså viktigt att du ber om det du behöver och är öppen med hur du upplever processen så relationen byggs och blir så bra som möjligt. Skulle du sedan känna att du är färdig eller vill sluta innan du använt alla dina samtal så får du såklart tillbaka pengarna som inte “använts”.

Vi är till och med så säkra på att detta kommer vara en av ditt livs bästa investeringar att vi erbjuder alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd efter tredje samtalet, under förutsättning att du tagit upp detta med din coach från första samtalet och vi har fått en chans att se till så du blir nöjd.

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!