Från motstånd
till flow.

Mental träning & coach

Är fysisk träning det enda du gör för att bli bättre i din idrott?

Hur lär du dig att kunna maximera din prestation eller till och med kunna prestera på en jämn nivå? Då är det dags för dig att fundera på att skaffa dig en mental tränare som kan coacha dig och ge dig den mest effektiva mentala träningen som finns.

Tommys erfarenhet som mental coach kommer först som tennisspelare och senare som elitbasketspelare och tränare. Som aktiv idrottare kämpade han mycket med den mentala delen. Allt från att kunna hålla jämn nivå, hantera nervositet och besvikelsen efter en sämre prestation. Hans verktyg och metoder är skapade för att du ska kunna känna en positiv skillnad i den mentala träningen redan imorgon, samt på sikt kunna utnyttja hela din potential! Inga långtråkiga övningar som kräver att du spenderar stora mängder av din tid som du hellre hade gjort något annat av. Tommys enkla och praktiska approach implementeras till största del i de aktiviteter du redan lägger tid på och har hjälpt både idrottare och lag till EM-Guld och historiska bedrifter.

Tommy har tidigare varit mental tränare för alla elever på Sundsgymnasiet inom Golf och Ridsport samt idrottspsykologisk rådgivare på IFC- Idrottsfysiologiskt center i Skurup. Utöver detta jobbar han med idrottare inom mental träning över hela Skandinavien, allt från idrottare på elitnivå till ungdomar ner till tonåren. Tommy finns tillgänglig för mental träning både individuellt i grupp i hela Sverige, med bas i Malmö. Boka en kostnadsfri konsultation för dig, ditt lag eller din förening redan idag för att se vilket upplägg som kan passa dig bäst.

Flow-Mindset metoden är enkel