Föreläsning

& workshop

Föreläsningar & Workshops

Som passar er

Har ni funderat och letat efter en person som kan komma till er arbetsplats eller förening och ge en inspirerande föreläsning, eller kanske till och med en engagerande och lärorik workshop? Hos Tommy Davidovic tillhandahålls såväl mental träning som livscoaching och teamcoaching. Men även föreläsningar och workshops.

Tommy kommer själv från idrottsvärlden och har efter sin egen basketkarriär gett sig in i coaching och mental träning. Han har sedan många år tillbaka arbetat med allt från ungdomar till elitidrottare och hjälpt dem med deras mentala träning. Förutom det har han också coachat ledare och entreprenörer till större framgångar. Som föreläsare har Tommy varit runt i både Sverige och hela Europa där han föreläst och haft utbildningar för några av Sverige och världens största företag.

Tommy föreläser om sitt koncept – The Flow Mindset. Det handlar om hur individen, teamet, organisationen kan bemästra flow i den miljö de befinner sig i. The Flow Mindset är principen om hur man kan gå från motstånd till flow genom några enkla förändringar i sitt mindset och därmed skapa de bästa förutsättningarna för att både bli lycklig och få högre nivåer av framgång än tidigare möjligt.

Boka ett förusättningslöst samtal så berättar jag mer.

The Flow Mindset

av Tommy Davidovic

Riktiga resultat

Tommy har testat och utvecklat sin metod över många år. Det är en metod som visat en extremt hög nivå av förändring och resultat till de som använder sig av metoden.

Forskningsbaserat

The Flow Mindset är baserat på neurovetenskap, människans biologi och fysiologi i grunden. Det handlar alltså om hur människan faktist funkar och hur vi lättast får tillgång till vårt potential.

För alla livsområden

Metoden är inte bara ett gäng verktyg. Den är ett sätt att vara på, ett sätt att leva på. Oavsett om du är idrottare, ledare, förälder eller något annat så är du alltid människa. Och det är den människan som vi arbetar med.

Vill du veta mer om hur ett upplägg kan se ut för er? Boka ett förutsättningslöst samtal nu!