Den hemliga metoden som får dig att prestera.

Och bli tryggare, hantera motgångar, känna mer glädje och lycka i alla delar av livet!

6

LEKTIONER

6

Videos

Alla

NIVÅ

8:00h

TIDSÅTGÅNG

Svenska

SPRÅK

Dela denna kurs:

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Varför gå kursen?

Föreställ dig vad du skulle kunna uppnå om du kunde vara fullständigt närvarande i det du gör, utan oron över vad resultatet kommer bli? Livet i allmänhet är för de allra flesta en jakt på resultat, där tron på om du uppnår resultat så kommer du får framgång i alla dess former. Problemet med att du alltid tänker på hur saker ska gå, är att du gör det exakt motsatta till vad som behövs för att kunna prestera. Tänk själv på när du presterat som allra bäst – Har du oroat dig för vad som ska hända? Har ditt sinne åkt iväg till en framtid som kanske eller kanske inte kommer hända? Såklart inte. Du har varit fullständigt närvarande i det du gjorde just då, samtidigt som du haft kul och varit avslappnad. Det du upplevt då och det jag pratar om är FLOW. 

Alla har upplevt flow någon gång, men tricket är att lära sig hur du ofta och enkelt kan komma in i flow. Om du läser detta så är chansen stor att du söker mer flow inom din idrott, studier eller ditt arbete. Men tänk om flow är så mycket mer än bara din prestation? 

Denna kursen handlar om FLOW MINDSET, som är allt du behöver för att lära dig hur du får tillgång till din högsta prestation. Men den är så mycket mer än så. Kursen är byggd på min metod för att göra dig ostoppbar i alla delar av livet. Det innebär att vi fokuserar på allt du behöver för att ge dig själv de bästa förutsättningarna att ta dig an utmaningarna som du stöter på, både idag och i framtiden.

Jag har hjälpt idrottare ta guldmedalj på EM och slå historiska svenska rekord inom flera olika idrotter med mina metod FLOW MINDSET. Jag har även jobbat med organisationer som King, Barncancerfonden, Massive Entertainment, Taekwondolandslaget, Sunds Idrottsgymnasium m. fl.

Om du på allvar vill göra en förändring på djupet som kommer påverka alla delar av ditt liv så längtar jag efter att hjälpa dig göra just det genom att dela med mig av allt jag kan för att du ska kunna uppnå allt du drömmer om!

Kursen kommer hjälpa dig med:

Vem är kursen för?

Denna kursen är perfekt för dig som:

Läroplan

Inledning och introduktion till kursen. Du bli introducerad till metoden, ramverket och forskningen bakom det hela. Vi går dessutom igenom vad mental träning är och hur vi kommer uppnå förändring ur ett neurologiskt perspektiv. Du blir även introducerad till Kritikern, din primära sabotör och några övningar som kommer stärka ditt fokus men också din mentala styrka.

Video 60 min  + 20 min frågestund.

Andra delen introducerar dig till Flow metodens nya sätt att tänka och se på livet. Den visar dig att det i princip är omöjligt att uppnå både framgång och lycka utifrån ditt nuvarande perspektiv. Du blir framför allt inlärd i hur du rör dig från resultat- till processtänk. Detta görs genom att vi både tittar på en målsättningsprocess som skapar motivation och ett mindset som öppnar dig för oändliga möjligheter. Denna delen innehåller även ett av de viktigaste verktygen för prestation som du någonsin kommer lära dig.

Video 60 min + 29 min frågestund.

Här går vi igenom de resterande nio medhjälparsabotörerna på djupet. Du får lära dig vad de försöker göra och varför. Du får även insikt om hur du ska göra istället. Vi fortsätter även med en ny övning som du får lära dig.

Video 59 min.

Här är det dags att lära dig skapa mer välmående och lycka på sikt, genom att både lära dig hur du aktiverar höger frontallob och därmed ökar din produktion av ämnen som t.ex dopamin – genom att stärka din inre ledare. Förutom detta så lär dig du allt om den inre ledaren, vilka egenskaper som utmärker den och varför det är just de egenskaperna. Dessutom får du med dig en av de härligaste verktygen som du kan använda dig av i motgångar, stora som små. 

Video 62 min.

Den femte delen av utbildningen handlar om mitt mentala träningsprogram som innehåller fyra av världens mest effektiva övningar som finns idag inom mental träning. Du får inte bara en genomgång av hur du ska använda dem för största effekt, du lär dig också att använda dem i en enkelt och supereffektiv rutin som endast tar dig fem minuter om dagen att genomföra.

Video 57 min + 60 min eget arbete.

Den sista och avslutande delen av kursen sammanfattar de viktigaste delarna av kursen och hur du använder vad du lärt dig i sin helhet. Här ligger fokus både på att ge dig sammanhang och en röd tråd i hur du ska göra framöver. Du får också lite djupdykning och tips på vad de viktigaste sakerna att tänka på kommer vara framöver.

Video 65 min.

Vad säger andra?

Är du redo att sätta igång?

Mer saker

Du kanske också är intresserad av detta

Course 2

How to build a successful email newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. aulla sit amet magna sodales, interdum tortor etlert of dictum mauris loean ultricies lectus quis gravida urna interdum quam bibend.

How to build a successful email newsletter

5 lessons - 4:11 hours
View Course

Course 3

How to use online reviews to boost your business

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. aulla sit amet magna sodales, interdum tortor etlert of dictum mauris loean ultricies lectus quis gravida urna interdum quam bibend.

How to use online reviews to boost your business

5 lessons - 4:11 hours
View Course
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...