Flow Mastery

Innan du går vidare finns det några saker du behöver veta.

Vad är Flow Mastery?

Flow Mastery är ett 12-månaders coaching program som går ut på att du ska lära dig hur du får maximalt med flow och minimalt med motstånd i ditt liv. Du lär dig att maximera din prestation, din utveckling och framför allt din glädje. Du får klarhet i dina stora frågor, närvaro i livet, starkare självkänsla samtidigt som vi bygger hälsosamma vanor. Allt för att du ska få den framgång du söker i alla delar av ditt liv.

Oftast är människor inte medvetna om att de har skapat sina egna negativa känslor och övertygelser. Jag hjälper dem att identifiera dessa blockeringar så att vi kan ta bort eller ersätta dessa tankar med mer stärkande tankar för att nå framgång på alla områden i livet

Jag coachar mina klienter med fokus på två saker:

1) För att ge klarhet om vad som hindrar dig från att uppnå högre nivåer på personlig framgång (vanligtvis genom att träna upp dina mentala skills). Detta hjälper dig att upptäcka möjligheter där du inte såg några tidigare.

2) Att hjälpa till att ändra tankesätt – detta inkluderar att justera beteenden tillsammans med förändrade attityder vilket leder dig till andra resultat än om du endast satsar på att förändra dina handlingar/beteenden.

Jag är en dynamisk, metodisk och praktisk coach med många års erfarenhet och ett brett spektrum av färdigheter. Detta betyder ibland att jag tar rollen av en coach, där jag synliggör, ställer frågor och utmanar dig för att du ska upptäcka dig själv och din väg framåt.

Andra gånger tar jag rollen av en rådgivare, där jag lär dig min metod “The Flow Mindset” – Så du kan lära dig både metoden och verktygen som du behöver för att bibehålla dina förändringar långsiktigt och skapa ett sant flow som gör dig ostoppbar, oavsett vad du tar dig an i livet.

Vem är detta för?

Vem är detta inte för?

Vad kostar det?

Är en av de första frågorna som folk ställer. Och här kommer mitt svar.

Detta är inte billigt

Stora förändringar kräver sin investering.

Du kommer dessutom behöva göra “jobbet”, testa, träna och implementera det du lär dig på vägen. Du kommer även bli utmanad på sätt som är både spännande och obekväma. (Men det visste du nog också innerst inne). 

Varför berättar jag detta för dig? 

Enkelt. För jag vill att du ska lyckas, och med mig på vägen så ska vi se till att du inte fastnar i träsket av ursäkter eller hindras av dina hjärnspöken.

Kommer detta vara tolv månaders helvete?

Absolut inte! Det kommer vara både jobbigt och fantastiskt kul, inspirerande och lärorikt. Vi kommer inte försöka flytta berg över en dag, utan med små, små steg varje dag kommer du se över tid, att du börjar se saker annorlunda och tackla dina utmaningar annorlunda. Till den punkt där du både blir och inser att du blivit ostoppbar. 

I slutändan kommer detta vara det bästa du någonsin gjort (åtminstone topp 3 ;-), och värt din investering många gånger om.

Så här funkar det

Ansökningsprocessen börjar med att du skriver in din e-postadress i fältet nedan. Därefter skickas du vidare och får svara på några frågor om dina innersta hemligheter (Skojar, det är bara några frågor om vem du är och varför du vill göra detta). Oroa dig inte, du behöver inte ha världens mest genomtänka svar på dessa frågorna. Jag försöker bara rensa bort “däcksparkarna”.

När din ansökan landar hos mig kommer jag gå igenom den. Skulle jag känna att detta inte är rätt för dig kommer jag kontakta dig och säga det på ett sjysst sätt. Om jag däremot ser att vi skulle kunna vara en bra matchning kommer jag att ta kontakt med dig för att boka ett förutsättningslöst samtal där vi kan prata vidare. Jag kommer inte försöka sälja in dig på något under samtalet, vill du köra igång så är det toppen. Och vill du inte det, så är det såklart också helt okej.

Vanliga frågor

Även om det kan hända en hel del på kort tid så är en av de största anledningarna att jobba under längre tid helt enkelt att hjärnan behöver tid på sig för att vi ska kunna automatisera ditt mindset så det sköter sig själv. 

I min erfarenhet brukar det ta mellan 8-14 månader innan det som du lärt dig på ett intellektuellt plan blir så pass starkt i dig att du även känner det sitter emotionellt också. Fördelen med att kombinera mental träning med coachingen har visats i studier där man såg att re