Tillfälligt erbjudande!
Specialerbjudandet kommer
försvinna efter lansering.

Flow Academy Life

Av Tommy Davidovic

För dig som vill få ut mer av livet.

Maxa din lycka och framgång

Genom att använda "Flow Mindset" metoden som är så effektiv att den har skapat framgångar så som em-Guld och flera historiska rekord inom idrotten, Stärkt självkänslan och gett lycka inom privatlivet samt höjt prestationen och glädjen inom affärslivet.

Ska det vara så svårt?

Tänk om det blir fel? Tänk om jag misslyckas? Vad vill jag egentligen? Vad ska andra säga? Vad är det som fattas? 

Känner du igen de frågorna? De flesta av oss kämpar med dessa och många fler frågor under olika perioder av våra liv. Vi strävar alla efter att uppfylla vår egen version av framgång så att vi äntligen kan få komma till den platsen i livet där vi kan få vara glada, lyckliga och känna harmoni. 

Men om du är här och läser detta så är chansen stor att du redan insett att oavsett hur mycket du än jagar de där sakerna som din inre röst säger ska uppfylla din önskningar, så lämnar de dig med ett tillfälligt rus för att sen tappa sin mening. Varje gång står du där, redo att börja jaga nästa grej i hopp med att det ska vara annorlunda nästa gång. 

Det blir det inte. 

Brist och motstånd finns i din programmering

Föreställ dig ett litet barn som ska lära sig att gå. Hur går den processen till? Stå upp, falla ner, stå upp, ett steg, falla ner… om och om igen.

Tänk dig också att det här barnet sen blir arg, besviken och frustrerad över sina misslyckanden.. för att till slut ge upp. Eller?

Det första kan du nog föreställa dig ganska enkelt. Men det andra känns såklart inte alls naturligt. Så vad är det som hänt på vägen till idag där du värderar dina prestationer, tvivlar på din förmåga och oroar dig för framtiden?

Faktum är att vi tidigt lär oss att resultat och prestation är vad som räknas. Att saker är bra eller dåligt, och du ska undvika det dåliga samtidigt som du ska sträva efter det som är bra. Vilket lämnar dig med ett behov att navigera i framtiden för att se till så att saker och ting sker till din fördel samtidigt som du undviker att hamn i situationer som kan riskera negativa upplevelser.

Dessa strategier leder till en programmering som gör att vi först och främst ser världen utifrån brist, vad som fattas. Där din uppgift är att försöka fylla denna brist så du och ditt liv kan bli komplett. Kärlek, pengar, saker, upplevelser och så vidare. I denna livssyn där du ska undvika negativa situationer och upplevelser kommer du stå i motstånd till allt som står i vägen för det positiva.

Välkommen till flow

Jag brukar alltid säga att sättet vi lever våra liv på är som att springa i uppförsbacke. Livet blir jobbigare än vad det behöver vara.

Glöm reglerna för livet, så som du har lärt dig att saker ska vara. De gäller inte här. Släpp dina begränsande övertygelser om att jobb ska vara jobbigt, du är vad du gör/gjort, att resultat är det viktiga och att din lycka finns när du fått x eller uppnått y. Det traditionella sättet i hur du lärt dig att förändra något genom att bara göra mer, bättre eller mindre; glöm det också.

Om du vill att saker ska bli annorlunda så behöver du både göra och tänka annorlunda. Gör dig redo för att vända upp och ner på alla hindrande övertygelser, strategier och gör dig fri från allt det som håller dig tillbaka!

"vårt sinne, som en gång expanderat av en ny idé, kan aldrig återgå till dess ursprungliga dimensioner."

– Oliver Wendell Holmes Sr.

Hur Härligt är du villig att låta livet bli?

Oavsett hur långt du har kommit i livet och hur framgångsrik eller lycklig du känner dig så skulle jag gissa att du är här och läser detta för att du går i tankarna och undrar..

Finns det något mer?

Har du någon gång..

Känt att trots att du följt “manualen” så innerst inne så saknas det ändå något?

Känt att du är så nära att nå nästa nivå i ditt liv och karriär men vill kunna behålla balansen, lugnet och flytet?

Känt dig handlingsförlamad över vilken väg du ska ta i olika livsfrågor eftersom du är livrädd för att du ska välja fel?

Känt att trots att du investerat massor med tid och energi i dig själv, din utveckling och din karriär så är ditt liv fortfarande inte riktigt så som du hade hoppats?

Känt att oavsett hur mycket pengar du tjänar eller hur långt du kommer i karriären så känns det fortfarande tomt och längtar efter att få göra något som har större påverkan, betydelse och meningsfullhet? 

Känt att vad du än gör så kommer du inte vidare, nästan som att det är något inom dig som hindrar dig från att ta dig framåt?

Känt att du måste jobba och kämpa hela tiden för att få det livet du drömmer om, samtidigt som du är livrädd för att allt ska falla ihop om du saktar ner eller tar det lugnt?

Känt dig frustrerad över att framgång, möjligheter och utveckling verkar komma så enkelt för andra, men trots att du kämpar på och gör alla de rätta sakerna så händer det bara inte dig?

Detta är varför så många står kvar i samma hjulspår

Jag har jobbat med individer och grupper i över 17 års tid. Vilket innebär att jag antagligen jobbat med tiotusentals individer. Och då räknar jag inte de som bara hört mig tala på någon föreläsning, utan jag pratar hands-on processer både individuellt och i grupp över tid. Här pratar vi allt från personer som varit sjukskrivna och utbrända under lång tid till superentreprenörer och idrottare i alla åldrar och nivåer. Jag har jobbat med mindre företag till några av världens främsta företag inom sina branscher, och allt däremellan.

Det är nästan alltid de som är mest nyfikna och som inte dömer saker i förväg, som lyckas bäst.

De som har väldiga upp och nedgångar eller frustrerat fortsätter kämpa utan att komma någonstans… gör många gånger detta… på grund av..

#1: För många metoder:

En “guru” säger att du ska göra en sak. Den andra säger att du ska göra en annan. Till slut står du där och spelar metod-roulette i olika situationer, vilket funkar jättebra så länge som du är lugn, trygg och har energin för det. Men så fort din balans rubbas, du blir upprörd eller obekväm så fungerar metoderna inte längre och du går tillbaka till att göra som du alltid gjort. 

#2: Linjärt tänkande:

De flesta gör i grunden på samma sätt som de alltid gjort. Om något inte funkar så är det lösningen att göra mer eller bättre. Så här fortsätter vi om och om igen, med mer eller mindre samma resultat. Vi vill hellre stanna i illusionen om att ha rätt och vara olyckliga, än riskera att ha fel för att kunna bli lycklig.

#3: Du ser ett problem som ska lösas:

Vi lär oss tidigt i livet att använda hjärnan och ignorera hjärtat. I ett försök att göra saker enkelt, så blir det mer komplicerat. Du är inte ett problem som ska lösas och livet handlar lika mycket om hur du gör saker som vad du gör. Vem du väljer att vara medans du gör. Kom ihåg att du är en mänsklig varelse, inte en mänsklig görelse.

#4: Resultatfokus:

Tyvärr har vi lärt oss att allt handlar om resultat och mäts i prestation. Så pass mycket att de flesta lever med övertygelsen att när de fått x eller y så kommer allt att bli bra. Det enda detta leder till är den ständiga jakten på framgång, och att det aldrig blir tillräckligt.

#5: Flackande engagemang:

Detta kan bero på flera olika saker. Oftast flackar engagemang på grund av att bristande fokus. Några exempel är att du inte ser förändring och börjar fokusera på något annat istället. Eller att du har en bra period där du mår tillfälligt mår bättre och helt plötsligt slutar engagera dig i det du faktist behöver göra.

#6: Kontrollbehov:

Många skulle inte erkänna att de har ett kontrollbehov. Men faktum är att känslan av kontroll är en förutsättning för trygghet. Att inte veta vart du är på väg, känslan av att stå still eller rädslan över vad som kan gå fel brukar vara mer än nog för att skapa tillräckligt med tvivel och få en att ändra riktning.

#7: Kortsiktigt tänkande:

Kortsiktigt tänkande leder till långsiktiga konsekvenser. Genom att ta den lätta vägen idag så är det större chans att göra samma imorgon. Du behöver lära dig att kunna vara obekväm idag för att växa imorgon. 

#8: Impotenta mål:

Du sätter dina mål efter vad du “man” borde sträva efter, vad andra tycker och vad du tror är realistiskt. Men hur ska du kunna förverkliga ett mål om du inte ens blir inspirerad av dem?

#9: Ursäkter:

Oavsett om du säger att du inte har tid, skyller på någon, något eller har en annan ursäkt så är problemet med ursäkter simpelt: Det är en ursäkt. En anledning till varför det inte gick som du ville. Ursäkter är bara till för att det ska kännas okej, samtidigt som det leder till en mental lathet, eftersom det finns en anledning till att inte behöva förändra något. 

#10: Har för bråttom:

För att utvecklas, lära sig nya saker och få insikterna som behövs så krävs närvaro. Det går inte att vara i framtiden eller i förväg ha förväntningar på vad något ska ge dig. Sanningen är att ju mer bråttom du har, desto mer tunnelseende får du och stänger dig från all möjligheter till lärande och utveckling som finns i stunden.

Allt för ofta spenderar folk all sin tid på att försöka lösa utmaningarna ovan, utan att ens inse att de bara är symptomen och inte roten till problemen.

Varför de flesta metoderNA inte funkar...

Det finns naturligtvis många bra metoder, men problemet är att de flesta av dessa fokuserar på symptomen. Det är såklart bra att ha kunskap om hur du ska kommunicera eller ge feedback till andra.

Men ditt problem är inte att du inte vet vad du ska göra, det är rösten i ditt huvud som hindrar dig genom att använda dina rädslor och osäkerheter mot dig.

Så om du undrar varför det mesta inte funkar eller bara har temporär effekt så är det för att den där inre rösten fortfarande är lika stark som förut.

Eftersom både samhället och tekniken utvecklas i en allt snabbare takt för varje år som går, så är det viktigare än någonsin att du utrustar dig själv på bästa möjliga sätt så du kan möta framtiden.

Det kommer inte fungera med ett föråldrat tänkande, eller ens samma tänkande som de flesta har idag. Så istället för att gå runt i cirklar så behöver du börja använda något som bygger på…

Neurologiska och biologiska principer!

Alltså hur du faktist fungerar som människa. Principer som bygger på hur din hjärna fungerar och på mänskliga processer som leder till önskade resultat.

Både idag och i framtiden.

Flow-mindset

Insikter från mitt liv och att ha stöttat 10k+ individer.

Vilket är varför jag är så säker på att Flow-Mindset är som inget annat du sett förut. Eftersom det INTE handlar om kortsiktiga lösningar, utan helt och hållet på bevisad fakta från hur du fungerar som människa, din biologi och neurologi. Alltså hur människan fungerar och kommer att fungera över lång tid framöver.

Hela kursen är också byggd utifrån erfarenheter som bara en person med lång och framgångsrik erfarenhet av att att arbeta med människor och förändring kan ha. Sättet som kursen och momenten utförs på är anpassat så att det ska fungera i våra liv så som vi lever i dagens snabbt utvecklande samhälle. Dvs inte ett föråldrat sätt där det kräver stora mängder av din tid och komplicerade moment som du som du till slut tröttnar på.

Stöttat 10k+ individer.
Alla åldrar, bakgrunder och livsområden
1 bevisat ramverk

Förutom att du får veta hur du ska göra för att skapa det liv du vill ha så får du även lära dig på djupet vad det är som händer i din kropp och varför saker fungerar som de gör. Detta är viktigt för om du ska ha styrkan att fortsätta när saker blir jobbigt så behöver du veta VARFÖR du gör vad du gör. Ska du dessutom kunna bli helt självständig så vill du förstå dessa processer på djupet, för att kreativt kunna applicera det du lärt dig i alla delar av livet och i all framtid.

En tydlig och enkel process utan skitsnack, som funkar för de allra flesta, oavsett tidigare erfarenhet eller förutsättningar.

Oavsett om du är en nybörjare som inte lagt så mycket energi på saker som mål, drömmar och personlig utveckling, eller är supernördig inom ämnet och bara vill komma till nästa nivå för att få stora förändringar..

Så tar denna kursen dig på en resa från steg ett och hela vägen fram. Den täcker allt du behöver för att starta processerna som leder till klarhet, mening, välmående, balans, mod, trygghet, självkänsla och så mycket mer!

Framför allt lär du dig hur du ska ta dig an processen som leder till framgångar i karriären, idrotten, relationer etc. genom att lära dig hur du står stadigt i med- och motgång. Du lär dig framför allt vilka som är nycklarna till framgång och hur du kan få FLOW i ditt liv genom att minska motstånd.

Detta är INTE en av de där kurserna som är fyllda med massa teorier och material som ser bra ut men inte fungerar i praktiken, eller bara är där för att agera utfyllnad.. som är skapad av en “pånyttfödd livsguru” som säger sig ha koll.

Detta är ett program med en coach och mental tränare med bakgrund inom elitidrott, idrottsvetenskapligt program på universitet, tre av världens främsta coachcertifieringar, över 17 års erfarenhet av att arbeta med människor samt startat och drivit ett framgångsrikt företag på egen hand. Detta är ett program med bevisat hög framgångsfaktor både inom privatlivet, näringslivet och idrottsvärlden för de som följer det. Flow Academy skapades för att producera riktiga resultat oavsett vem du är.

Det handlar INTE om en process som tar all din tid i anspråk för att ge effekt.

Det handlar INTE om att ha 58 olika övningar och steg som kräver all din fokus och energi för att fungera.

Det handlar INTE om du ska göra en massa saker som varken känns relevanta, vettiga eller som du inte förstår syftet med.

Vad det handlar om är att steg för steg bygga upp din mentala styrka, alltså din förmåga att hantera dina inre kritiker, fokusera på rätt saker och aktivera den del av hjärnan som leder till ökat fokus, närvaro, trygghet och motivation. Samtidigt som du programmerar om och byter ut hindrande övertygelser till möjliggörande övertygelser.

Flow Academy Life

Den bästa investeringen du kan göra för att få ut det mesta av livet

STEG-FÖR-STEG & ENKELT ATT FÖLJA:

Du behöver verkligen inte vara perfekt eller den mest erfarna personen för att dra nytta av detta. Kursen lär dig allt du behöver veta om hur du ska göra, sen är det bara för dig att göra så mycket som du kan på vägen. Vi har alla olika vägar till samma mål, vilket också är en del av kursen. En enkel men väldigt effektiv process.

ALLA LIVSOMRÅDEN:

Även om du har dina utvecklingsområden så fokuserar vi på kärnan, att du utvecklas som människa. Detta betyder att effekterna både blir bestående och kommer märkas i alla delar av ditt liv.

SMÅ HANDLINGAR - STORA SKILLNADER:

Du kommer lära dig hur du med olika övningar och bara några minuter åt gången, över tid skapar stora förändringar genom att du automatiserar nya tankar och beteenden.

FÖRÄNDRING PÅ DJUPET:

Denna kursen är skapad som en fullständig manual för hur du programmerar om dig själv på djupet. Till slut kommer alla små positiva förändringar skapa en spiral som leder till mer och mer positiva saker. Eftersom du lägger mindre energi på att hålla dig tillbaka av oro, osäkerhet och ältande - är du fri att lägga den energin på att utvecklas, uppleva och röra dig framåt. Tänk vad som bli möjligt på lång sikt med en sån process!

Enkla, konkreta och bevisade strategier som Fungerar

STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA SÅ DU KAN STÅ STABILT I MED- & MOTGÅNG.

LÄR DIG HUR DU ENKELT KAN SKAPA VILKEN FÖRÄNDRING DU ÄN VILL.

FÅ KLARHET OCH TYDLIGHET I VAD DU SJÄLV VILL, NU OCH I FRAMTIDEN.

LÄR DIG HUR DU FÅR TILLGÅNG TILL FLOW & DIN HÖGSTA PRESTATION.

LÄR DIG HANTERA DINA INRE SABOTÖRER SÅ DU VÅGAR TA FÖR DIG I LIVET.

OCH TILL SLUT NÅ BÅDE FRAMGÅNG OCH LYCKA PÅ RIKTIGT!

En del av det som finns i kursen

En tydlig modell att följa, så du både förstår hur allt händer ihop i helhet och detalj.

Förstå hur din kropp och hjärna fungerar så du själv kan använda din biologi och neurologi till din fördel.

Hitta ditt "Life-purpose" och lär dig hur du använder det både idag och i framtiden för att vägleda dig i stora livsfrågor.

Kartlägg dina 6 viktigaste livsbehov för att hjälpa dig hålla balansen i livet.

Lär dig vilka dina främsta inre sabotörer är och de fyra bedrägerier som driver dem.

Få tillgång till några av världens mest effektiva verktyg som existerar inom mental träning idag.

Hur motivation fungerar, hur du jobbar med dina mål och drömmar på ett enkelt sätt.

MÖT DIN COACH

tommy Davidovic

Säg hej till Tommy, din nya coach och en av sveriges främsta inom coaching, prestation och välmående. Som Fram tills idag har hjälpt tiotusentals människor och är även bakom framgången till många idrottare.

Från att ha startat min resa av att jobba med människor från 19 års ålder, till att idag jobba med flera av världens främsta idrottare och företag.

På vägen hit har jag samlat på mig många erfarenheter och färdigheter som varit essentiella till både mina egna och mina klienters framgångar.

Genom att lära dig metoden som kursen handlar om, får du också lära dig hur du släpper loss ditt potential..

På samma sätt som jag hjälpte en av mina idrottare ta EM-Guld i Karate efter bara tre månaders samarbete..

Hur jag hjälpte ett team med höga chefer på en myndighet bli 41% mer effektiva tillsammans..

Hur en ryttare slog ett historiskt svenskt rekord efter ungefär två-tre månaders samarbete och sedan totalt dominerade resten av sin säsong för att slutligen vinna Stockholm International Horse Show i sin klass..

Hur jag hjälpt otaliga av mina klienter hitta klarhet i vad de vill göra med sina liv.. Få en starkare självkänsla.. Våga ta för sig.. och mycket mer..

Mitt liv har själv varit ett liv centrerat kring kombinationen av stora ambitioner och hög självkritik. Oavsett om det handlade om mitt idrottande, relationer eller arbete så var jag aldrig tillräckligt bra. Jag var väldigt osäker, jämförde mig med andra samtidigt som jag skulle vara perfekt.

Trots att jag varit intresserad av personlig utveckling sedan mina tonår, hade studerat på högskola i flera år och jobbade som coach så var det nästan alltid så att så fort mina känslor tog över så glömde jag allt jag hade lärt mig under alla år..

Det var inte förrän en nästan sex år lång relation tog slut, som jag insåg att nu måste jag göra något annorlunda..

Det var då jag tog en helt annan approach till mig själv och hur jag hade gjort saker hittills. Jag ifrågasatte allt, vände på varje sten och testade allt..

Jag kämpade på och tiden gick, tills jag började märka skillnader. Förstå små saker i vardagen och sen stora. Jag såg hur jag reagerade annorlunda än förut, jag tänkte och talade annorlunda till mig själv och saker som jag tidigare var förvirrad över blev hur tydligt som helst. 

Över tid blev jag självsäker, tappade förmågan att vara taskig mot mig själv och började älska mig själv villkorslöst. Mina relationer blev helt annorlunda och mitt företag som jag hade startat vid sidan av min anställning gick bättre och bättre..

Jag hittade lycka i min närvaro och framgång verkade komma av sig själv, som att mitt mindset gjorde att jag såg och agerade annorlunda vilket ledde till att jag uppnådde mål som jag hade..

Jag blev nyfiken på om detta skulle kunna reproduceras i andra människor så jag började så smått testa dessa metoder på mina klienter. Och de fick samma effekt! 

Jag observerade också att det verkade som att i stort sett alla som följde metoden fick stora förändringar med tiden, och det var här jag insåg att jag har hittat något helt fantastiskt..  

NÅgra som jag jobbat med

Vad som väntar på dig inuti

FLOW ACADEMY LIFE

INtro

Introduktion till FLOW ACADEMY

Introduktionsmodulen som startar med en presentation av mig och min story. Här får du också reda på alla praktiska delar och moment av kursen så som hur du använder dig av plattformen med community och grupper. Vi går även igenom hur du får ut mest av din process, hur du kommer jobba med de olika sakerna och vad som kommer hända under kursens gång. Vi tar också en övergripande titt på hela upplägget. Allt du behöver för att komma igång på bästa sätt från dag ett.

Modul 1:

Bemästra mental träning i grunden

I denna modulen får du lära dig grunderna i mental träning och Flow-Mindset. Du lär dig hur förändring sker i hjärnan och de 3 grundmusklerna som vi bygger ramverket runt. Genom att förstå hur allt hänger ihop kommer du lättare att förstå syftet med de övningar som du kommer använda dig av. 

Du introduceras till Flow modellen och ramverket som står till grunden för förändringen, men även koncept som sabotörer och inre ledare. Efter denna modulen kommer du alltså att ha en övergripande förståelse över hur förändring sker på en neurologisk nivå, samt att du kommer känna till Flow modellens olika delar.

Modul 2:

Träna för olika situationer - hur du alltid kan stärka dina grundmuskler

I modul två djupdyker du ner i grundövningarna som du kommer använda i din mentala träning. Det blir en fortsättning på ramverket och de 3 grundmusklerna som du nu kommer lära dig att använda. Du kommer dessutom att bli introducerad till ett par andra övningar som kommer hjälpa dig mycket på din väg framåt. Efter denna modulen har du lärt dig flera olika övningar inom mental träning, samtidigt som du har en inledande rutin med enkla övningar för att kicka igång din förändring de närmaste veckorna.

Modul 3:

discovery - upptäck dig själv & dina drivkrafter

I denna modulen går du in på en av coachingens viktigaste delar. Medans du tränar vidare med dina övningar från förra modulen och låter dem göra sitt, så går denna modulen in på temat Fulfillment. Denna modulen handlar om att upptäcka det som är meningsfullt (uppfyllande), för dig. Efter denna modulen kommer du veta hur du tar fram och använder dig av dina livsvärderingar/behov, livsuppgift och hur du kan börja få syn på hindrande övertygelser. Du kommer även ha fått fram en första version av alla dessa. Detta är några av de viktigaste sakerna du behöver för att hitta rätt riktning i livet, både i de små och stora besluten.

Modul 4:

Sabotörerna & de kortsiktiga strategierna

I modulen om sabotörerna får du lära känna de 10 olika sabotörerna genom att lära dig mer om vad som definierar dem, vad de försöker göra, kopplingen de har i hjärnan och vad kostnaden blir i längden av att göra som de säger. Du får även chansen att definiera dina 3 främsta sabotörer och välja en att fokusera på framåt. När du är färdig med denna modulen kommer du ha insikt i alla sabotörernas drivkrafter, vilka som är dina främsta sabotörer och hur du jobbar vidare med att försvaga dem.

Modul 5:

Din inre ledare - klarhet, syfte & det långa spelet

Denna modulen är betydligt mer lättsam än den förra. I modulen om din inre ledare får du lära känna den delen av dig där den bästa versionen av dig själv finns. Du lär dig om de 5 egenskaperna som finns i din inre ledare och dess påverkan på hjärnan och ditt välmående. Utöver detta kommer du också lära dig några tekniker för att hantera motgångar. Efter denna modulen kommer du ha lärt dig hur du aktiverar din inre ledare, samt hur du kan hantera motgångar med några enkla tekniker.

Modul 6:

Mål & Process - vägen till lycka & Framgång

Denna modulen handlar om mål, motivation, resultat och process. Du får en genomgång av alla dessa koncept och hur de hör ihop. Lär dig hur du sätter mål som faktist inspirerar. Sen hur du håller koll, och arbetar med dina mål på lång och kort sikt. När du är klar med denna modulen så kommer du fått förståelse för hur du sätter mål, jobbar i process och ökar chanserna för att förverkliga det du vill.

Modul 7:

Flow-mindset modellen

I denna modulen som handlar om Flow-Mindset modellen, får du både en övergripande förståelse för modellen och en djupare förståelse. Här kommer du lära dig om alla de olika delarna, samtidigt som de kopplas till tidigare moduler kring inre ledare, värdering etc. När du är färdig med denna modulen så kommer du ha lärt dig hur Flow modellen fungerar, och hur du praktiskt använder den i vardagen för att ännu enklare hålla ordning på allt du lärt dig hittills.

Modul 8:

Din Träningsrutin - Långsiktig förändring

Denna modulen handlar om långsiktiga rutiner och förändring. Här får du lära dig vilket perspektiv du kan ha och hur du kan tänka kring din mentala träning framöver. Du introduceras även till din nya träningsrutin, som på sikt kommer ersätta en del av de tidigare grundövningarna som du tränat regelbundet på hittills. Här får du allt du behöver för att skapa de få och enkla rutiner som kommer fortsätta göra dig starkare över tid. När du är färdig med denna modulen har du skapat dina fortsatta rutiner, samtidigt som du fått klarhet i hur du ska jobba vidare efter kursens slut.

Extra

Självkänsla, Motivation, produktivitet

Detta är en extramodul som kommer innehålla ett par väldigt viktiga och intressanta saker. De ämnen som ligger i fokus är följande: Självkänsla, motivation och produktivitet. När du har gått igenom denna modulen kommer du ha lärt dig mer om självkänsla och hur du stärker den. Du kommer även få en tydligare förståelse för motivation och olika metoder som hjälper dig skapa motivation samtidigt som du får mer saker gjort.

Omnämnanden

Resultat från tidigare klienter

EN ENDA LITEN FÖRÄNDRING ÄR VÄRD 10x VAD DU BETALAR FÖR HELA KURSEN

Vad är då flera eller en större förändring värd?

Om du någonsin varit i kontakt med en coach, personlig tränare eller liknande så vet du att det inte är billigt. Speciellt om du är ute efter de bästa och främsta inom sina områden, som till exempel mig och mitt team.

En del som hör av sig till mig för coaching blir förvånade över att jag (och andra coacher på samma nivå) oftast kostar 2-3 gånger mer än den andra coachen som de pratade med. 

Men vet du vad som är dyrare än att anlita mig? Priset för den bortkastade tiden och möjligheterna när du lägger dina pengar och energi på någon som inte kan leverera det som du behöver.

Så istället för att spendera stora mängder pengar på att anlita någon som är grym eller riskera att slösa bort din tid och pengar på någon som inte kan hjälpa dig…

Rekommenderar jag de allra flesta att du först lär dig hur du fungerar, hur du ska tänka, hur du skapar förändringar och allt annat du behöver i ditt liv just nu!

Jag säger inte att du inte behöver en coach, men du kanske inte vill eller har möjlighet att spendera det som krävs för att få det bästa. Precis som du inte har råd att kasta bort dina pengar i onödan. Med andra ord, hur får du ut så mycket värde som möjligt från varje krona du spenderar på din utveckling?

Målet ska inte vara att lösa en specifik utmaning eller problem du har. Den typen av tänkande är kortsiktigt och gör dig beroende av dina coacher eller rådgivare.

Men om målet är att skapa förändringar i kärnan av vem du är, då kommer du både tänka, göra och vara annorlunda. Steg för steg förändrar du.. detta startar som små ringar på vattnet… de multiplicerar sig… blir större… starkare..

Till slut blir både din upplevelse av livet och det du får i livet annorlunda…

Du vågar ta mer plats vilket leder till att du får mer och mer av det du vill ha..

Du mår bättre eftersom du hela tiden blir snällare mot dig själv..

Du känner mer glädje eftersom du gör det som är viktigt för dig..

Du tror mer på din förmåga så du agerar annorlunda..

Alla dessa enskilda situationer där du om och om igen gör lite annorlunda än förut. Vad blir den sammanlagda förändringen över åren? Vilka möjligheter kommer du se då som du inte ser nu? 

Detta är vad jag kallar den bästa lyckoförsäkringen som kan köpas.

När allt sen blivit automatiserat så kommer det kännas som att allt bara löser sig av sig själv. Men faktum är att det är och har varit du hela tiden… omedvetet och helt av dig själv gör du rätt saker… som leder till det du vill.

Så istället för att spendera 40, 50 tusen eller till och med mer på att anlita en supercoach..

Eller att betala en lägre summa hos en annan coach och bara få en bråkdel av möjligheterna som du finner i denna kursen…

För bara 3.997 kr eller knappt 11 kr om dagen (inte ens hälften av en kopp kaffe)…

Får du tillgång till kursen Flow Academy Life där du lär dig hur du skapar de bästa förutsättningarna för dig själv och allt du vill uppnå i livet.

 

EN ENDA LITEN FÖRÄNDRING SOM DU SKAPAR FRÅN MATERIALET KAN PÅ SIKT BETALA FÖR KURSEN 100x OM.

Och till skillnad från en kopp kaffe som är borta efter några minuter, så är detta kunskap och utveckling som håller en livstid!

Plus att du får allt extramaterial och en 365-dagars pengarna tillbaka garanti.

Så istället för att spendera mellan 40-50 tusen kronor för att ha samtal med mig – vilket inte är billigt – för att gå igenom och lära dig allt som finns i detta monster till kurs…

Har jag istället spelat in allt material och paketerat det på ett sätt som gör att du kan få tillgång till en kurs i världsklass med en av de främsta coacherna inom detta området. 

Eftersom materialet är inspelat så har du flera fördelar som du inte hade haft annars… Du kan nämligen ta allt i din egen takt, du kan pausa och dela upp materialet efter det som passar dig och dessutom titta på materialet hur många gånger du än vill!

kostnaden av att inte agera

Det är lätt att stirra sig blind på vad en möjlighet kommer kosta. Men få funderar på vad det kommer kosta om du INTE tar chansen du har framför dig. Vart kommer du vara om 30, 60 eller 90 dagar? Vilka möjligheter kommer du ha då som du inte har nu?

Genom att följa processen som läggs fram i Flow Academy Life, kommer du på bara några veckor börja stärka dig mentalt och känna hur olika delar av livet börjar kännas annorlunda.

Ett mindset som hjälper dig 24/7/365, oavsett om du är på jobbet eller på semester.

Kommer det krävas att du jobbar hårt, hängivet och med fokus? Självklart är det så. Lita inte på någon som säger annat. Men faktum är att de viktigaste sakerna du kommer göra i livet antagligen kommer vara några av de tuffaste. Tanken med min hjälp är att du ska slippa ta den långa vägen där du behöver testa allt och hitta allt du behöver veta för att skapa samma resultat.

Så är inte några minuters träning om dagen under en liten period i ditt liv värt förmågan att i princip kunna möta alla situationer du ställs inför med en inställning av flow? Är inte lite fokus värt att du kan skapa en stark självkänsla och inre balans? Ett liv där du presterar på topp, vågar ta för dig, har hälsosammare relationer, ger dig passion, frihet, glädjen och den harmonin som många bara drömmer om.

Detta är vad som väntar på dig. Detta är vad som finns på andra sidan av programmet.

Och istället för att slösa tid, pengar och energi på att försöka ta reda på det mest effektiva sättet att göra allt detta utan någon garanti av framgång…

Så kan du bara investera i Flow Academy Life och för knappt 11 kronor om dagen, få tillgång till exakt samma process som hjälpt mig och många andra nå stora framgångar på både det privata och professionella planet. 

Genom att förboka idag

Får du även tillgång till dessa fantastiska bonusarna värda nästan 20.000 kr

1.

Tommy's plattform med community, stöd och mer

Allt för många misslyckas på vägen eftersom de tror att en ska klara av allt själv. Men faktum är att människan är ett flockdjur. Vi påverkas av varandra, genom att stötta, motivera och engagera oss i både upp och nedgång. På så sätt kan du faktist öka chanserna för lyckas.  Så varför göra det själv när du inte behöver det?

På plattformen kan du fylla i och hålla koll på dina mål, drömmar och vision. Du kan även lägga till andra anteckningar och allt kan göras både privat eller delbart. Du kan skapa kontakt med andra, gå med i grupper, ställa frågor och skicka meddelanden till dina kontakter. Det är även på plattformen som du kommer ha tillgång till kursen och andra häftiga saker!

4.

2.

Verktygslåda med övningar & extramaterial

Denna bonusen är min verktygslåda med alla övningar, tips och metoder som jag själv använder för att skapa hantera olika situationer och skapa framgång.

Här har jag samlat det mesta och bästa av det jag samlat på mig under åren. Med denna verktygslådan slipper du både göra allt jobb från början själv OCH även lägga energin på att sålla ut vad som funkar och inte.

2.

3.

Två-för-en licens

Jag vet hur viktigt det kan vara att ha de som står oss nära på samma sida när en stor förändring ska göras. Därför får du bjuda med en partner, familjemedlem eller affärspartner på denna resan – helt gratis! 

Ni kan alltså dela på investeringen men samtidigt ha två olika profiler och tillgång till allt!

5.

4.

Live webinarier & Workshops

Ibland kan du ha behov av att fördjupa dig i något som finns i kursen, få ställa frågor direkt till mig eller bara höra något på ett annat sätt.

Du som går i Flow Academy får möjlighet att delta i vissa av mina live-event som handlar om Flow Mindset och Flow Academy helt utan extra kostnad!

3.

5.

Flow Academy - Life's Privata Grupp

Dra nytta av den kollektiva erfarenheten och intelligensen av dina kurskamrater. Inuti denna privata grupp kan du ställa frågor, se vad andra gör och till och med nätverka med andra. 

Du kommer inte bara ha dina kurskamrater (och mig) att stötta dig i din resa, du kommer även kunna ta del av andras tankar och insikter under tiden.

6.

extramoduler om självkänsla, motivation, produktivitet etc.

Det finns många sätt att jobba med sin personliga utveckling. I dessa extramoduler fokuserar jag mer på andra ämnen som till exempel hur du bygger självkänsla, hur du får mer saker gjort, hur motivation funkar.

Ett perfekt komplement till Flow Academy för den nyfikne!

365 dagars pengarna tillbaka garanti

Min garanti på 365-dagar ger dig ett helt år att prova kursen, vilket ger dig inget att förlora och allt att vinna. Jag är så säker att du kommer se förändringar med tiden, så jag ger dig ett helt år att genomföra kursen och att implementera det du lär dig. Är du sen inte nöjd med vad du fått ut av kursen trots att du gjort allt som du ska göra, så får du alla pengar tillbaka. För att läsa all information kring min garanti, vänligen läs sektionen “Återbetalningspolicy – Flow Academy Life” i villkorssidan.

Fem stjärnor på Google & Facebook

Kurs mental träning omdöme
"Helt otroligt!"

Kursen har gett mig insikt om hur jag kan hantera min inre negativa röst, även när jag bara är ironisk mot mig själv. Jag har också börjat tycka om mig själv för den jag är och mina kroppskomplex är näst intill borta. Jag älskar mig för den jag är. Jag har också blivit mer självsäker i mig själv och känner att jag är den bästa versionen av mig själv som jag kan vara just nu!

Jennifer Ahlstedt
"Jag är väldigt nyfiken på framtiden som finns framför mig"

Hur gör han det? Jag vet inte. Jag vet bara att han är briljant. Tommy har öppnat mitt sinne, min själ och han har visat mig saker och pekat mig i riktningar jag inte ens visste fanns inom mig. Jag är mållös och samtidigt fylld med energi och lycka.

Jacob Sjösten
"Detta har förändrat mitt liv"

WOW! Att gå på mental träning hos Tommy har förändrat mitt liv. Att ha gått från en person med allmänt låg självkänsla och mycket ångest, till en självsäker kille som vet att han klarar allt. Som inte längre undrar om det var bra nog, utan är nöjd med sin insats. Jag som person har förändrats till det bättre, för att enkelt summera så har detta varit det bästa jag har gjort i mitt liv än så länge och kan STARKT rekommendera att gå till honom.

Isak Andersson

SPARA 6.000 kr!

Med exklusivt lanseringserbjudande

Just nu kan du förköpa kursen “Flow Academy – Life” för MINDRE ÄN HÄLFTEN av det normala priset. Så passa på nu och spara 6.000 kr inför lanseringen av kursen! För när det närmar sig lansering så kommer rabatten att försvinna.

Programmet Flow Academy - Life startar i April/Maj.

Boka din plats till kursen redan nu och bli en del av gemenskapen. Alla får tillgång till kursen på samma dag så alla börjar resan samtidigt. Du går såklart kursen i din egen taks och innan dess kan du bli medlem i mitt community på tommydavidovic.se. Via hemsidan har du både kursen och community där du kan skapa kontakt med andra, ställa frågor till mig/andra samt få stöd, motivation och mycket mer. Dessutom kommer det komma en app för enkel tillgång till allt detta i din smartphone! 

Vad du får när du provar på Flow academy Life idag.

INTRODUKTIONSMODUL SOM FÖRBEREDER DIG PÅ ATT FÅ UT DET MESTA FRÅN DIN PROCESS

8 MODULER SOM DU ENKELT FÖLJER I DIN EGEN TAKT

MÅNGA VIDEOS SOM GÅR IN PÅ DJUPET

MATERIAL SOM DU KAN SKRIVA UT OCH ARBETA MED

MINST 10 TIMMARS VIDEOMATERIAL

EXTRAMODUL MED FOKUS PÅ SJÄLVKÄNSLA, MOTIVATION & EFFEKTIVITET (VÄRDE CA 10.000 KR)

EXTRA ÖVNINGAR OCH TRÄNINGSPROGRAM (VÄRDE CA 5.000 KR)

TA DEL AV VISSA WEBINARIER/WORKSHOPS KOSTNADSFRITT

STÄLL FRÅGOR UNDER KURSENS GÅNG TILL MIG/ANDRA I PRIVAT GRUPP

IOS/ANDROID APP FÖR ENKEL TILLGÅNG TILL KURSEN & COMMUNITY

TIDSBEGRÄNSAD RABATT PÅ 6.000 KR OM DU FÖRBOKAR DIN PLATS IDAG

365-DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

KLICKA PÅ "BOKA KURSEN" FÖR ATT FÖRKÖPA

TILL REDUCERAT SPECIALERBJUDANDE
SEK9.997
3.997 SEK 1 BETALNING
  • TILLGÅNG NÄR KURSEN SLÄPPS APRIL/MAJ 2021
  • PLATTFORM MED BÅDE COMMUNITY & KURS
  • IOS/ANDROID APP
Mest värde
SPARA 6.000 KR
KLICKA PÅ "BOKA KURSEN" FÖR ATT FÖRKÖPA

TILL REDUCERAT SPECIALERBJUDANDE
3x1.597 SEK DELA PÅ 3 MÅN
  • TILLGÅNG NÄR KURSEN SLÄPPS APRIL/MAJ 2021
  • PLATTFORM MED BÅDE COMMUNITY & KURS
  • IOS/ANDROID APP

Vanliga
frågor

01. Jag har testat olika metoder och strategier förut. Vad gör ditt Flow mindset annorlunda?

02. Jag har aldrig gått en kurs online. Funkar ens onlinekurser? Varför gör du inte detta live?

03. Grupper får mig att tveka. Kommer jag behöva delta etc?

04. Hur vet jag om detta kommer funka på mig och min livssituation?

05. Är denna kursen bara för de som är drivna och redan kommit långt på vägen?

06. Funkar det som utbildning inom arbetslivet?

07. Behöver jag något mer för att det ska funka?

08. Borde jag vänta om jag har andra saker igång eller har mycket att göra nu?

09. Jag har aldrig köpt något sånt här förut. Vad ska kurser kosta egentligen?

10. Vad gör jag om jag inte förstår eller har svårt att ta in allt?

11. Kommer där finnas många olika sorters exempel som gör saker lättare att förstå?

12. Kan jag verkligen använda det i alla delar av livet?

13. Vad gör jag om jag behöver mer stöd än det som finns i kursen?

14. Varför är det värt investeringen?

15. Hur lång tid kommer kursen ta att gå igenom?

16. Hur snart kan jag sätta igång efter att jag förköpt kursen?

17. Vad händer om jag blir upptagen med andra saker och släpar efter?

18. Kommer det rabatterade erbjudandet bli tillgängligt igen?

19. Går det att dela upp betalningen?

20. Hur fungerar din 365 dagars dagars garanti?

Allt för ofta lärs såna här kurser ut av “helgkurs coacher” som kallar sig själv för coach efter att ha tagit en kurs på tre dagar eller köpt en kurs för några tusen och sen blivit certifierade efter ett par timmars självstudier. De kanske till och med har haft några klienter och visat några framgångar. De lär ofta ut föråldrade tankesätt och kortsiktiga lösningar som kanske låter bra och funkar när du är positiv och glad. Men vad händer när du stöter på motstånd?

Flow Academy – Life lärs ut av mig, Tommy Davidovic. Jag har en lång historia av att lyckats stötta och coacha människor och team till fantastiska framgångar. Jag har en gedigen utbildning inom Idrottsvetenskap med ledarskapsinriktning från Malmö Universitet och dessutom inte mindre än 3 av världens högsta certifieringar inom coaching enligt den internationella coaching federationen. ICF är världens största organisation för coacher.

Flow Mindset är resultatet av många års erfarenhet och djupdykning i människan, hennes biologi och neurologi. Vi arbetar alltså med hur du faktist är skapad för att fungera och använder din hjärna så den jobbar FÖR dig, och inte emot.

Det betyder också att vi inte kommer lägga tid på övningar och metoder som tar stora mängder tid. För vi vet båda att såna saker är det få som har uthålligheten att fortsätta med över tid.

Om du inte är van vid onlinekurser eller liknande saker så förstår jag att det kan kännas konstigt. Men det är en vanesak, så fort du kommit igång och testat några gånger kommer du börja vänja dig och till slut blir det inga konstigheter. 

Ur ett lärandeperspektiv ser jag enorma fördelar med onlinekurs som inte riktigt finns annars. Dels så kan du gå kursen oavsett var du befinner dig och du behöver inte lägga tid på att transportera dig till samma plats varje gång. Dessutom kan du gå kursen på de tider som passar dig bäst, vilket kan vara tidigt på dagen för vissa och senare för andra. 

Slutligen så har vi en av de starkaste argumenten för varför onlinekurser blir mer och mer populära idag, vilket är att du kan spola fram och tillbaka, pausa, titta igen och så vidare. Du har alltså full kontroll över ditt lärande. Tänk dig själv om du lyssnar på en live-föreläsning – Hur många gånger tappar vi fokus på en timme? Och hur lätt är det att komma ihåg allt som sägs på en timme? 

Du deltar precis så mycket eller lite som du själv vill. Jag tror på att allt vi gör ska vara självvalt. Vissa kommer använda communityt till att ställa frågor, interagera och dela sina tankar på andras frågor. Medans andra kommer ta en mindre roll och kanske bara gå kursen för sig själv och eventuellt titta lite på vad som dyker upp i communityt. När du tittar på materialet i kursen så är det såklart bara du där. 

Ju mer du lär dig om Flow Mindset, desto mer kommer du inse att du faktist kan använda det i allt du stöter på i livet. Men hur kan jag vara så säker på det? Jo för att Flow Mindset inte handlar om att lösa ett problem, utan snarare om hur du ser på det du kallar för problem. När du lär dig att minska motståndet, oron och frustrationen så kommer du kunna göra helt andra val.

Så för att sammanfatta: Vi jobbar på att du som människa ska växa, vilket gör med tiden att de saker du idag ser som problem blir mindre med tiden. Snarare än det traditionella sättet där man jobbar med att lösa problemen, men du står stilla i din utveckling och får släcka bränder hela tiden.

Absolut inte. Detta är inte en kurs som handlar om prestation och att bli bäst. Var och en kommer att få ut det som de behöver mest. De som är s.k. presterare och karriärinriktade kommer kanske fastna för mest för delarna kring självkänsla och balans. Andra kommer kanske fokusera lite mer på att få klarhet i vad vad som ger en känsla av passion och mening. 

Min poäng är att hela upplägget är skapat för att ge balans, samtidigt som vi ska få tillgång till mer av vårt potential, oavsett om det ligger i högre prestationer, mer glädje och lycka eller att hitta vad jag vill göra i livet. Bieffekten av detta arbete kommer sen bli bättre resultat och högre nivåer av lycka.

Definitivt! Detta är en perfekt kurs till dig som företagare, ledare eller anställd. Oavsett om du är på jobbet, hemma eller någon annanstans så har du alltid med dig själv dit – och detta syftar till att utveckla dig som hel person. Blir du bättre så levererar du bättre till arbetsgivaren.

För den som har företag eller en generös arbetsgivare så går det jättebra att köpa in denna kursen till enskilda individer, eller till hela arbetslaget.

Tålamod och nyfikenhet. Det viktiga är att du följer instruktionerna och sen låter resten hända när det är dags. Du kan se det ungefär som att gå till gymmet. Ibland känns det fantastiskt att träna och ibland känns det hur jobbigt som helst, det viktiga är inte att du känner förändringen just nu i stunden eller att du klarar av övningen. Det viktiga är att du följer programmet och gör övningarna. Sen kommer resultaten att följa.

Du kommer alltid att ha andra saker igång, mycket att göra, och så vidare. Den första sabotören du behöver ta dig förbi är den som använder alla möjliga ursäkter för att du ska stanna precis där du är. Oavsett om det är jul snart eller semestertider.. Om du ska vänta tills du har mer tid.. Mer pengar.. eller något annat, så är en sak sant. Det kommer aldrig vara den perfekta tiden. 

Det behöver inte vara rätt tid och du behöver inte vänta på att du ska känna dig redo. Vad du behöver är att sätta igång.

Beroende på ämnet du letar efter så finns det säkert kurser för under tusenlappen. Precis som det finns större kurser som kostar tio tusen och uppåt. Ju billigare kursen är desto mindre jobb kan du förvänta dig att man lagt in i skapandet av kursen. Jag köpte själv en kurs för 5000 kr en gång och det fanns i snitt 20-30 minuters videomaterial per modul, och 6 moduler totalt. 

Här kan du vara säker på att du får en grym kurs vars material är testat och fungerar. Det innehåller inte massa onödig utfyllnad, snarare tvärtom då jag skulle kunna göra ytterligare en till två fördjupningskurser om detta.

Men för att vara säker på att du ska få värde för pengarna så kan du ställa dig själv frågan: Vad är det värt för mig om jag förändrar X? Eller om jag ens delvis förändrar X? Ta nu i beaktning vad en förändring kommer göra för skillnad om du alltid har den förändringen med dig i livet. Blir den värd 10X mer? 100X mer? Går det ens att värdesätta?

Du behöver inte förstå allt direkt. Att förstå något tar tid och att lära sig något tar ännu längre tid. Fokusera istället på att ta det som du får med dig, resten kommer sen.

Programmet är inte skapat utifrån att det är meningen att man ska förstå saker snabbt och sen bli färdig. Istället är det skapat utifrån din biologi och neurologi, som behöver få ta sin tid. Lita på processen så kan du vara säker på att det du får med dig kommer hålla långt längre än alla “quick-fixes” där ute.

Ja! Jag tar alltid upp ett par olika exempel när jag förklarar viktiga saker. Det är viktigt att få ett helhetsgrepp så du själv kan bli kreativ och använda det du lär dig oavsett hur situationerna i ditt liv ser ut.

Jag använder dessutom ofta en presentation för att illustrera vad vi pratar om så du lättare kan hänga med. I de fall som det behövs brukar jag komplettera med arbetsmaterial som går utmärkt att skriva ut.

Ja. Det du lär dig i kursen kan du använda i alla delar av livet och kommer vara till nytta för alltid.

Med denna kursen får du också tillgång till “Flow Academy – Life” privata grupp på min sociala plattform, där du kan ställa frågor och få stödet som du behöver. Utöver det så kommer det finnas möjlighet att få ytterligare stöd på olika nivåer.

För bara 3997 kr eller knappt 11 kr om dagen (mycket mindre än en kaffe)… Får du full tillgång till kursen Flow Academy – Life där du kommer lära dig hur du blir starkare i dig själv, får klarhet över saker samt toppar din prestation och lycka!

Detta är de viktigaste delarna som de flesta kämpar med dagligen. Och är får du en konkret karta över hur du steg-för-steg lär dig att designa ditt liv så som du vill och samtidigt skapar mycket mer harmoni.

Föreställ dig bara en enda förändring i ditt beteende, tankemönster eller känsla. Hur den förändringen skapar en positiv spiral och till slut kan göra ENORMA skillnader i ditt liv. Vad skulle då större förändringar göra över tid?

Tänk om förändringarna du uppnår här gör att du vågar följa din dröm, lyckas hålla ihop din relation eller något annat? De extra pengar du tjänar eller sparar på dina förändringar kommer betala för kursen många gånger om. 

Och till skillnad från den där koppen kaffe som du dricker upp på några minuter… Det du får med dig här kommer hålla under en livstid!

Men skulle det mot förmodan inte vara värt det för dig så har du min garanti som gäller 365-dagar. Du vinner alltså oavsett.

Denna monsterkurs kommer vara fullspäckad med 10-12 timmars material. Vilket är mycket om du jämför med andra kurser! Men det är viktigt att du får en helhetsbild så du på ett självständigt sätt vet vad du ska göra sen när du har gått klart kursen. 

Du kan såklart göra kursen i din egen takt och även välja att stanna eller hoppa till de delar som är viktigast för dig just nu.

Flow Academy – Life kommer att bli tillgänglig under mars/april. När det närmar start kommer du såklart att få ett mer specifikt datum. Detta gör det möjligt för alla att börja samtidigt och gemensamt ta ett avstamp i resan som ni är på väg att ge er ut på.

Innan dess kommer du såklart att kunna registrera dig på min plattform och få tillgång till den privata gruppen samt appen.

Inga problem alls. Detta är inte en kurs som kommer kräva enorma mängder av din tid varje dag som till slut gör det omöjligt att upprätthålla. Jag vet att livet händer – Jobb, barn, familj, fritid och så vidare – detta är saker som vi konstant behöver navigera och denna kursen ska inte vara ytterligare en sak som kräver att du magiskt ska behöva hitta så du får 25 timmar på ett dygn.

Trots det, kommer det komma perioder då du har mycket att göra. Det viktiga är då bara att du applicerar det du lärt dig i vardagen.

Det rabatterade priset gäller bara inför lanseringen och kommer tas bort vid lansering (eller några veckor innan). Därefter kommer priset för kursen att ligga någonstans mellan 9997 – 11997 kr.

Absolut! Du kan välja att dela upp betalningen i 3 delar.

Jag är så säker på att du kommer älska hur denna kursen kommer hjälpa dig skapa de förändringar du vill ha, så att jag ger dig en nöjdhetsgaranti som gäller i 365 dagar från att kursen lanserats. Jag kommer att betala tillbaka dina pengar om du gått igenom allt material och följt programmet, men fortfarande inte känner någon skillnad. För mer detaljer om min garanti, lär avsnittet om “Garanti – Flow Academy Life” i villkorssidan.

Allt för ofta lärs såna här kurser ut av “helgkurs coacher” som kallar sig själv för coach efter att ha tagit en kurs på tre dagar eller köpt en kurs för några tusen och sen blivit certifierade efter ett par timmars självstudier. De kanske till och med har haft några klienter och visat några framgångar. De lär ofta ut föråldrade tankesätt och kortsiktiga lösningar som kanske låter bra och funkar när du är positiv och glad. Men vad händer när du stöter på motstånd?

Flow Academy – Life lärs ut av mig, Tommy Davidovic. Jag har en lång historia av att lyckats stötta och coacha människor och team till fantastiska framgångar. Jag har en gedigen utbildning inom Idrottsvetenskap med ledarskapsinriktning från Malmö Universitet och dessutom inte mindre än 3 av världens högsta certifieringar inom coaching enligt den internationella coaching federationen. ICF är världens största organisation för coacher.

Flow Mindset är resultatet av många års erfarenhet och djupdykning i människan, hennes biologi och neurologi. Vi arbetar alltså med hur du faktist är skapad för att fungera och använder din hjärna så den jobbar FÖR dig, och inte emot.

Det betyder också att vi inte kommer lägga tid på övningar och metoder som tar stora mängder tid. För vi vet båda att såna saker är det få som har uthålligheten att fortsätta med över tid.

Om du inte är van vid onlinekurser eller liknande saker så förstår jag att det kan kännas konstigt. Men det är en vanesak, så fort du kommit igång och testat några gånger kommer du börja vänja dig och till slut blir det inga konstigheter. 

Ur ett lärandeperspektiv ser jag enorma fördelar med onlinekurs som inte riktigt finns annars. Dels så kan du gå kursen oavsett var du befinner dig och du behöver inte lägga tid på att transportera dig till samma plats varje gång. Dessutom kan du gå kursen på de tider som passar dig bäst, vilket kan vara tidigt på dagen för vissa och senare för andra. 

Slutligen så har vi en av de starkaste argumenten för varför onlinekurser blir mer och mer populära idag, vilket är att du kan spola fram och tillbaka, pausa, titta igen och så vidare. Du har alltså full kontroll över ditt lärande. Tänk dig själv om du lyssnar på en live-föreläsning – Hur många gånger tappar vi fokus på en timme? Och hur lätt är det att komma ihåg allt som sägs på en timme? 

Du deltar precis så mycket eller lite som du själv vill. Jag tror på att allt vi gör ska vara självvalt. Vissa kommer använda communityt till att ställa frågor, interagera och dela sina tankar på andras frågor. Medans andra kommer ta en mindre roll och kanske bara gå kursen för sig själv och eventuellt titta lite på vad som dyker upp i communityt. När du tittar på materialet i kursen så är det såklart bara du där. 

Ju mer du lär dig om Flow Mindset, desto mer kommer du inse att du faktist kan använda det i allt du stöter på i livet. Men hur kan jag vara så säker på det? Jo för att Flow Mindset inte handlar om att lösa ett problem, utan snarare om hur du ser på det du kallar för problem. När du lär dig att minska motståndet, oron och frustrationen så kommer du kunna göra helt andra val.

Så för att sammanfatta: Vi jobbar på att du som människa ska växa, vilket gör med tiden att de saker du idag ser som problem blir mindre med tiden. Snarare än det traditionella sättet där man jobbar med att lösa problemen, men du står stilla i din utveckling och får släcka bränder hela tiden.

Absolut inte. Detta är inte en kurs som handlar om prestation och att bli bäst. Var och en kommer att få ut det som de behöver mest. De som är s.k. presterare och karriärinriktade kommer kanske fastna för mest för delarna kring självkänsla och balans. Andra kommer kanske fokusera lite mer på att få klarhet i vad vad som ger en känsla av passion och mening. 

Min poäng är att hela upplägget är skapat för att ge balans, samtidigt som vi ska få tillgång till mer av vårt potential, oavsett om det ligger i högre prestationer, mer glädje och lycka eller att hitta vad jag vill göra i livet. Bieffekten av detta arbete kommer sen bli bättre resultat och högre nivåer av lycka.

Definitivt! Detta är en perfekt kurs till dig som företagare, ledare eller anställd. Oavsett om du är på jobbet, hemma eller någon annanstans så har du alltid med dig själv dit – och detta syftar till att utveckla dig som hel person. Blir du bättre så levererar du bättre till arbetsgivaren.

För den som har företag eller en generös arbetsgivare så går det jättebra att köpa in denna kursen till enskilda individer, eller till hela arbetslaget.

Tålamod och nyfikenhet. Det viktiga är att du följer instruktionerna och sen låter resten hända när det är dags. Du kan se det ungefär som att gå till gymmet. Ibland känns det fantastiskt att träna och ibland känns det hur jobbigt som helst, det viktiga är inte att du känner förändringen just nu i stunden eller att du klarar av övningen. Det viktiga är att du följer programmet och gör övningarna. Sen kommer resultaten att följa.

Du kommer alltid att ha andra saker igång, mycket att göra, och så vidare. Den första sabotören du behöver ta dig förbi är den som använder alla möjliga ursäkter för att du ska stanna precis där du är. Oavsett om det är jul snart eller semestertider.. Om du ska vänta tills du har mer tid.. Mer pengar.. eller något annat, så är en sak sant. Det kommer aldrig vara den perfekta tiden. 

Det behöver inte vara rätt tid och du behöver inte vänta på att du ska känna dig redo. Vad du behöver är att sätta igång.

Beroende på ämnet du letar efter så finns det säkert kurser för under tusenlappen. Precis som det finns större kurser som kostar tio tusen och uppåt. Ju billigare kursen är desto mindre jobb kan du förvänta dig att man lagt in i skapandet av kursen. Jag köpte själv en kurs för 5000 kr en gång och det fanns i snitt 20-30 minuters videomaterial per modul, och 6 moduler totalt. 

Här kan du vara säker på att du får en grym kurs vars material är testat och fungerar. Det innehåller inte massa onödig utfyllnad, snarare tvärtom då jag skulle kunna göra ytterligare en till två fördjupningskurser om detta.

Men för att vara säker på att du ska få värde för pengarna så kan du ställa dig själv frågan: Vad är det värt för mig om jag förändrar X? Eller om jag ens delvis förändrar X? Ta nu i beaktning vad en förändring kommer göra för skillnad om du alltid har den förändringen med dig i livet. Blir den värd 10X mer? 100X mer? Går det ens att värdesätta?

Du behöver inte förstå allt direkt. Att förstå något tar tid och att lära sig något tar ännu längre tid. Fokusera istället på att ta det som du får med dig, resten kommer sen.

Programmet är inte skapat utifrån att det är meningen att man ska förstå saker snabbt och sen bli färdig. Istället är det skapat utifrån din biologi och neurologi, som behöver få ta sin tid. Lita på processen så kan du vara säker på att det du får med dig kommer hålla långt längre än alla “quick-fixes” där ute.

Ja! Jag tar alltid upp ett par olika exempel när jag förklarar viktiga saker. Det är viktigt att få ett helhetsgrepp så du själv kan bli kreativ och använda det du lär dig oavsett hur situationerna i ditt liv ser ut.

Jag använder dessutom ofta en presentation för att illustrera vad vi pratar om så du lättare kan hänga med. I de fall som det behövs brukar jag komplettera med arbetsmaterial som går utmärkt att skriva ut.

Ja. Det du lär dig i kursen kan du använda i alla delar av livet och kommer vara till nytta för alltid.

Med denna kursen får du också tillgång till “Flow Academy – Life” privata grupp på min sociala plattform, där du kan ställa frågor och få stödet som du behöver. Utöver det så kommer det finnas möjlighet att få ytterligare stöd på olika nivåer.

För bara 3997 kr eller knappt 11 kr om dagen (mycket mindre än en kaffe)… Får du full tillgång till kursen Flow Academy – Life där du kommer lära dig hur du blir starkare i dig själv, får klarhet över saker samt toppar din prestation och lycka!

Detta är de viktigaste delarna som de flesta kämpar med dagligen. Och är får du en konkret karta över hur du steg-för-steg lär dig att designa ditt liv så som du vill och samtidigt skapar mycket mer harmoni.

Föreställ dig bara en enda förändring i ditt beteende, tankemönster eller känsla. Hur den förändringen skapar en positiv spiral och till slut kan göra ENORMA skillnader i ditt liv. Vad skulle då större förändringar göra över tid?

Tänk om förändringarna du uppnår här gör att du vågar följa din dröm, lyckas hålla ihop din relation eller något annat? De extra pengar du tjänar eller sparar på dina förändringar kommer betala för kursen många gånger om. 

Och till skillnad från den där koppen kaffe som du dricker upp på några minuter… Det du får med dig här kommer hålla under en livstid!

Men skulle det mot förmodan inte vara värt det för dig så har du min garanti som gäller 365-dagar. Du vinner alltså oavsett.

Denna monsterkurs kommer vara fullspäckad med 10-12 timmars material. Vilket är mycket om du jämför med andra kurser! Men det är viktigt att du får en helhetsbild så du på ett självständigt sätt vet vad du ska göra sen när du har gått klart kursen. 

Du kan såklart göra kursen i din egen takt och även välja att stanna eller hoppa till de delar som är viktigast för dig just nu.

Flow Academy – Life kommer att bli tillgänglig under mars/april. När det närmar start kommer du såklart att få ett mer specifikt datum. Detta gör det möjligt för alla att börja samtidigt och gemensamt ta ett avstamp i resan som ni är på väg att ge er ut på.

Innan dess kommer du såklart att kunna registrera dig på min plattform och få tillgång till den privata gruppen samt appen.

Inga problem alls. Detta är inte en kurs som kommer kräva enorma mängder av din tid varje dag som till slut gör det omöjligt att upprätthålla. Jag vet att livet händer – Jobb, barn, familj, fritid och så vidare – detta är saker som vi konstant behöver navigera och denna kursen ska inte vara ytterligare en sak som kräver att du magiskt ska behöva hitta så du får 25 timmar på ett dygn.

Trots det, kommer det komma perioder då du har mycket att göra. Det viktiga är då bara att du applicerar det du lärt dig i vardagen.

Det rabatterade priset gäller bara inför lanseringen och kommer tas bort vid lansering (eller några veckor innan). Därefter kommer priset för kursen att ligga någonstans mellan 9997 – 11997 kr.

Absolut! Du kan välja att dela upp betalningen i 3 delar.

Jag är så säker på att du kommer älska hur denna kursen kommer hjälpa dig skapa de förändringar du vill ha, så att jag ger dig en nöjdhetsgaranti som gäller i 365 dagar från att kursen lanserats. Jag kommer att betala tillbaka dina pengar om du gått igenom allt material och följt programmet, men fortfarande inte känner någon skillnad. För mer detaljer om min garanti, lär avsnittet om “Garanti – Flow Academy Life” i villkorssidan.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...