För ungdomsidrottaren som vill se en snabb förbättring i sin prestation

Och ha roligare under tiden

Är du en idrottare som vill kunna få ut mer av din prestation, uppleva större glädje och samtidigt öka din utvecklingstakt – Utan att behöva spendera ännu mer tid på planen eller gymmet. Om du läser vidare och agerar på detta så kommer du kunna göra just det. 

I Flow Academy har vi fokuserat på att allt du lär dig, upptäcker och utvecklar, sker via handling. Helt enkelt ett praktiskt program som ser till att förändringar sker så snabbt som möjligt. Byggt på samma principer som jag använder när jag jobbar med världens främsta idrottare.

Låter detta som du?

några av sakerna som idrottare kommer för att få hjälp med

Du presterar bättre på träning än tävling

En av de vanligaste sakerna som idrottare kämpar med är oförmågan att prestera på samma nivå under tävling som du gör under träning, eller bara gör det på skoj.

Du hade varit så mycket bättre om du...

inte blev så nervös, tappade humöret, blev frustrerad, osäker, slutade övertänka, vara rädd för vad andra ska tycka, och så vidare..

Du känner att din utveckling stannat av

Du utvecklas inte som förut, i den takt du är van vid eller hur mycket du skulle vilja. Kanske känner du dig även fast?

Tar inte för dig på tävling

För mycket fokus på resultaten och hur din prestation kommer bli, vilket får dig att övertänka och även överanalysera varenda sak du gör.

Du är för hård mot dig själv

Misstag, föräntningar, sämre prestationer och förluster gör att du blir väldigt besviken, tappar motivation och kanske till och med nedstämd.

Du vill ta reda på hur långt du kan komma

Men du vet inte hur du ska ta dig dit på egen hand, och du vill ha hjälp med någon som kan hjälpa dig göra resan både roligare och snabbare.

Enkla, praktiska, och bevisade strategier

Efter kursen kommer du upptäcka

Hur du ska prestera på topp

och ha roligare under tiden. Med högre lägsta- och högstanivå, samt jämnare prestation på tävlingar.

Hur du bygger självkänsla

Självkänslan är grunden för en trygg individ, men också nödvändigt för att kunna prestera på topp. Med en stark självkänsla vågar du ta risker för att kunna lyckas, men du kan även stå stabilt i både upp och nedgång.

Världens mest effektiva övningar

Som förbereder dig på bästa sätt så du är redo för att prestera.

ett otroligt enkelt sätt att träna mentalt

Som inte tar mer än fem minuter åt gången att genomföra. Alltså inga långtråkiga rutiner som du tröttnar på efter en vecka.

hur du ändrar tankar och beteenden

Med ett effektivt system och förståelse för hur hjärnan fungerar kan du uppnå förändringar som du tidigare inte haft möjlighet till.

hur du förändrar ditt inre prat

Men även hur du ska hantera din inre kritiker så du kan ha roligare, bli gladare och mer positiv.

bli medveten om dina övertygelser

Som hindrar dig från att nå alla dina mål, och vad du behöver göra istället.

hur du planerar dina mål och vägen dit

Lär dig metoden som hjälper dig skapa en inspirerande vision på lång sikt och en glädjefylld strategi över hur du tar dig dit, för att sen se hur du varje säsong tar dig ett steg närmre dina drömmar.

Detta är vad du får i

Flow academy

En tydligt och enkelt system. Utan skitsnack, flum eller teorier som inte funkar i verkligheten. Flow Academy är skapat för att vara så enkelt som möjligt att förstå, genomföra och få snabba resultat från.  

Flow Academy är speciellt riktat till ungdomsidrottaren som vill börja med mental träning och bygger på Tommys metod The Flow Mindset, som han använder när han coachar elitidrottare.

Ett enkelt system för mental träning

Det handlar alltså INTE om att ha 58 olika övningar och steg som kräver all din energi för att fungera.

lagom långa videos

Så vi kan hålla ditt fokus och din motivation på topp.

Privat grupp

Där du kan ställa frågor kring materialet, din process och situationer du ställs inför.

verktyg för de flesta situationerna

För mycket fokus på resultaten och hur din prestation kommer bli, vilket får dig att övertänka och även överanalysera varenda sak du gör.

färdiga träningsrutiner

Som du kan göra var som helst och när som helst. Det bästa är att du aldrig gör mer än fem minuter åt gången.

App som ger dig tillgång var du än är

Ta med dig Flow Academy vart du än går.

Vad säger de som gått kursen?

Flow academy

Hej! Mitt namn är Tommy

Mitt liv har mer eller mindre alltid handlat om hur man får tillgång till sitt potential, uppfyller stora mål, drömmar och framför allt samtidigt kan vara glad och lycklig på vägen dit.

Den passionenen väcktes till liv i mitten av mina tonår, och vid 19 års ålder fick jag mitt första jobb – personlig utveckling med individer och grupper. Jag är nog en av de få som kom in på denna banan väldigt tidigt i livet och att hjälpa människor växa har jag gjort under hela mitt arbetsliv. När jag tittar tillbaka nästan 20 år senare, har många coola saker hänt.

Som coach har jag tagit några av de främsta utbildningarna i världen, ihop med certifieringarna som kommer med dem. Jag har även 3 års studier inom idrottsvetenskap på Malmö Universitet bakom mig.

Jag har skapat en alldeles egen metod som använts av världsmästare, europeiska mästare och historiska rekordhållare inom flertalet olika idrotter. Jag har coachat miljonärer, entreprenörer och ledare inom många olika områden.

Dessutom har jag blivit anlitad av många olika globala och nationella organisationer inom industrier så som finans-, non-profit-, mobilspel-, datorspel-, idrott-, musikindustrin och mer.

En stor del av den framgång jag hjälpt andra skapa är för att jag inte gör saker likadant som alla andra. Jag tror att om vi gör precis som alla andra så får vi samma tråkiga resultat. Jag har funnit att när saker görs annorlunda – kan det inte bara leda till större och bättre resultat, det blir även förändringar som håller långsiktigt.

Missa inte din chans

Sätt igång nu

Börja redan idag och få tillgång till allt material som finns innan nya versionen släpps. Med Flow Academy får du inte bara livstids tillgång till kursmaterialet, du får även tillgång till alla framtida uppdateringar och nya versionen av Flow Academy. Din investering är dessutom försäkrad med vår falafelförsäkring (se avsnittet vanliga frågor för info).

Flow Academy

SEK28193
SEK 6997
 • Introduktionsmodul (förberedelseguide)
 • Flow Academy version 3 som släpps under våren 2023 (ord. pris 8.997:-)
 • Lifetime tillgång till kursmaterial
 • Framtida uppdateringar av Flow Academy
 • Bonus 1 - Version 2 av Flow Academy med 9 timmars material (ord. pris 8.997:-)
 • Bonus 2 - 6 st föreläsningar om The Flow Mindset (ord. pris 6.000:-)
 • Bonus 3 - Lifetime tillgång till privat grupp (ord. pris 2.500:-)
 • Bonus 4 - The 5min Flow Pdf (ord. pris 1.699:-)

Vad som väntar på dig inuti

Flow academy

Upplägget och modulerna i Flow Mastery är designade för att kunna ge dig konkret förändring på så kort tid som möjligt inom din idrott. Vi har skalat bort så mycket som möjligt runt om kring, på så sätt gör vi det så enkelt som möjligt för dig att komma igång och hålla dig igång.

Genom modulerna kommer du bli vägledd genom allt du behöver för att börja applicera the Flow Mindset i din idrott för att maximera din prestation, utveckling och nå dina mål. Du har tillgång till allt via nätet, oavsett om du är hemma, borta eller på språng. Du har livstids tillgång till allt material, så du kan välja att gå igenom programmet så snabbt som möjligt, eller i din egen takt. Du gör alltså det som passar dig bäst.

Du kommer även kunna connecta med andra drivna idrottare runt om i världen som kommit olika långt inom sin idrott och Flow Mindset process. Ställ frågor, få feedback och inspiration i den privata gruppen som finns på samma plattform som kursen. Ladda även ner appen Flow Academy som finns för både iOS/android. 

“Efter bara några månader med Tommys metoder har jag gått från ett snitt på 0,6 till 2 poäng per match. Jag har fått en fast plats i J18 laget och även blivit kallad till landslagsuttagning. Nu tar jag för mig på isen, min nervositet har minskat jättemycket, jag är lugn, vågar ta risker och har fått tillbaka glädjen i spelet!”

Linus Brodin Schrott

Elitsatsande hockeyspelare

Intro

Introduktion till Mental träning

Innan du kör igång med modulerna i Flow Academy kommer vi förbereda dig på hur du ska göra och tänka för att få ut så mycket som möjligt av programmet. Ditt perspektiv eller förhållningssätt är grundläggaren för din framgång i Flow Academy. Under introduktionen visar jag dig:

 • Hur du använder plattformen för att få ut så mycket som möjligt från Flow Academy
 • Hur förändringsprocesser går till och hjärnans roll i det.
 • De vanligaste fallgroparna som dyker upp när du står inför utmaningar och motgångar.
 • Vi går igenom var du är nu och lägger strategin för hur du ska lägga upp din träning.
 • Din basövning som lägger grunden för dig som människa, idrottare och din långvariga förändring.

Modul 1

Din Målsättning & Strategi

En stor skillnad mellan idrottare som rör sig framåt och de som inte gör det är många gånger att de varken har tydliga mål eller en inspirerande och glädjefylld väg dit. 

Det första vi ska göra är att tydliggöra vad du vill och även hur du ska ta dig dit. Detta kommer vara din “karta” som du kommer tillbaka till när du behöver se helheten, få klarhet och hitta motivationen.

I denna modulen visar jag dig: 

 • Hur motivation faktiskt fungerar och hur du kan generera mer motivation för dig själv.
 • Varför de flesta sätter jobbar helt fel med sina mål, vilket leder till minskad glädje, motivation och till slut – misslyckande.
 • Hur du tydliggör dina långsiktiga mål, vilka resultat du vill uppnå kommande säsong och hur du ska göra för att maximera sannolikheten till att uppnå dem. 
 • Vilken roll din självkänsla, glädje och utveckling spelar för att du ska kunna prestera på topp.
Vad är personlig utveckling? Läs mer här

Efter denna modulen uppnår du:

en tydlig plan

Skapa en tydlig plan som du kan jobba med säsong efter säsong och som både hjälper dig hålla fokus och fira dina framgångar.

öka glädje & Utveckling

Använd min formel för att hålla balansen mellan prestation, lärande och glädje så du inte tappar bort dig själv på vägen.

förstå motivation

Hur motivation fungerar och hur du skyddar dig från att tappa motivationen och känna dig vilsen i din resa framåt.

Modul 2

Kom in i flow

Denna modulen handlar om att ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna prestera på topp dag efter dag.

Om du kämpar med att kunna prestera när det gäller så är detta en viktig modul för dig. Vi har jobbat med alla möjliga idrotter där idrottare säger att de presterar väldigt olika på tävling och träning. Att de har höga högstanivåer och låga lägstanivåer.

De som lär sig att applicera det vi går igenom i denna modulen ser inte bara sin prestation bli jämnare, utan också ökas markant!

Under denna modulen visar jag dig:

 • Vad flow är och vad som krävs för att komma dit.
 • Varför de allra flesta gör prestation för svårt och komplicerat, och hur du ska göra istället.
 • En övergripande genomgång av vilka den första hindrande strategin och övertygelsen är, samt vad botemedlet till dem är.
 • Djupdykning i Process Statement – Din bästa vän när du behöver prestera.

Efter denna modulen uppnår du:

Process statement

Bli en mästare på att öka sannolikheten så du kan uppnå riktiga resultat varje gång du utövar din idrott.

Fokusera på rätt saker

Lär dig vad du ska fokusera på och hur du håller kvar ditt fokus på rätt saker för att både komma in i flow och kunna prestera.

Minimera distraktioner

Bli medveten om distraktioner och vad du ska göra för att hålla dem till ett minimum.

Modul 3

Hantera din inre kritiker

Här jobbar vi med den delen som står för allt det jobbiga, som håller dig tillbaka eller ger dig alla anledningar till varför du inte kommer lyckas eller allt som kan gå fel.

Världen är full med talangfulla idrottare som aldrig lyckades uppfylla sina drömmar för att de var upptagna med att lyssna på sina inre kritiska röster som skapar så stora tvivel att det blir omöjligt att komma ifrån det. För att prestera i nuet och kunna nå sina mål på sikt behöver du fokusera på möjligheter, det du kan påverka och allt som kan gå rätt.

 • Du kommer lära dig om din primära sabotör och hur du blir medveten när den är aktiv.
 • Hur du ska hantera de negativa saker som den säger. 
 • Du kommer se hur du kan träna dig på att minska ditt inre motstånd så du inte behöver lägga din energi och dina tankar på saker som inte tar dig framåt
 • 3 grundregler som de med stark självkänsla följer oavsett vad.
 • Vi går igenom den andra hindrande strategin och övertygelsen, samt vad du ska göra istället.

Efter denna modulen uppnår du:

Sabotörmedvetenhet

Första steget till förändring är att skapa medvetenhet om det som hindrar dig. Därefter kan du göra något åt det.

Minska inre motstånd

Förstå grunden till vad som skapar ditt motstånd och hur ett förändrat perspektiv kan minska, och ibland även ta bort motståndet.

Bygg upp självkänsla

Lär dig den sanna innebörden av självkänsla och hur du steg för steg bygger upp den.

Modul 4

maxa din utveckling

Denna modul handlar om din utveckling. Dels kommer vi gå igenom ett av den mentala träningens mest använda och samtidigt mest missförstådda verktyg. Dessutom går jag igenom hur du kan hjälpa din egen utveckling med hjälp av några enkla strategier.

 • Vi går igenom hur du lägger upp visualiseringar som ett verktyg för att bli bättre i specifika tävlingssituationer
 • De 7 riktlinjerna för att ha effektiva visualiseringar.
 • Hur du kan förhålla dig till motgångar och använda dem för att hjälpa dig framåt.
 • Vi går igenom den tredje hindrande strategin och övertygelsen, samt vad du ska göra istället.

Efter denna modulen uppnår du:

visualisera rätt

Hur du använder visualiseringar för att få konkreta fördelar, förändringar och maximal utveckling.

Utveckling i upp/nedgång

Jag kommer lära dig hur du kan använda både upp och nedgångar till att

tillåta fler upplevelser

Få insikt över hur du själv kan bestämma att både undvika och tillåta fler av livets upplevelser och i sin tur låta dig växa mer än förut.

Modul 5

Ditt bästa du

Detta är en modul som lägger till det lilla extra till din prestation. Att hitta det där inre lugnet och självförtroendet. Samtidigt också en modul som hjälper dig få ett övergripande perspektiv på dig själv och vem du vill vara, så du inte tappar dig själv och det som är viktigt när du möter olika utmaningar. Vi kommer gå igenom:

 • Hur du skapar ditt bästa jag – Versionen av dig som presterar bäst samtidigt som du är som mest glädjefylld och inspirerad.
 • Vi går igenom vad forskningen och vetenskapen om förkroppsligande säger, och hur du kan använda den till att skapa, förstärka eller försvaga olika känslotillstånd.
 • Jag tar dig igenom något som de flesta människor är helt ovetandes kring, men som i hopp och att göra livet enklare bara ställer till massor av problem. Att fokusera så mycket på vad vi ska göra för att lyckas så vi har glömt en av de viktigaste sakerna på vägen – vem vi behöver vara under tiden.
 • Vi går igenom den fjärde hindrande strategin och övertygelsen, samt vad du ska göra istället.

Efter denna modulen uppnår du:

Skapa ditt bästa jag

Ta fram din bästa version av dig själv som du använder i samband med dina idrottsprestationer för att kunna få tillgång till mer glädje och avslappning.

Hur tillstånd påverkar

Bli medveten om den otroliga kraften som finns i vetenskapen om förkroppsligande och hur detta faktist påverkar dina känslotillstånd.

Göra/vara paradoxen

Skapa ännu fler möjligheter till att påverka din situation och dina resultat genom att skapa balans mellan vem du är medans du gör saker.

Modul 6

The flow mindset

Här går vi in på djupet i de olika övningar och verktyg du kommer jobba med regelbundet för att både kunna prestera när det behövs och ha roligt under tiden. Dessa övningar anpassas specifikt för dig och din idrott.

 • Hur du använder plattformen för att få ut så mycket som möjligt från Flow Academy
 • Hur förändringsprocesser går till och hjärnans roll i det.
 • De vanligaste fallgroparna som dyker upp när du står inför utmaningar och motgångar.
 • Vi går igenom var du är nu och lägger strategin för hur du ska lägga upp din träning.
 • Din basövning som lägger grunden för dig som människa, idrottare och din långvariga förändring.

Efter denna modulen uppnår du:

Den enda metoden du behöver

Lär dig den enda metoden du behöver som du kan använda oavsett vilka utmaningar du stöter på.

The Flow Mindset

Få en helhetsbild på vad The Flow Mindset är och hur den kan användas för att skapa otroliga resultat i alla delar av ditt liv.

Ditt långsiktiga arbete

Skapa en långsiktig plan för hur du ska hålla igång din mentala träning och fortsätta få njuta av kraften av den process du påbörjat.

Ifall jag missat något

Vanliga frågor

Nedan finns några av de vanligaste frågorna som vi får. Om du har en fråga som vi har missat är du välkommen att göra av dig till oss – antingen via epost eller genom chatten i hörnan. 

Flow Academy är gjort för att vara enkelt att förstå och bör inte vara några problem för ungdomar från 13 år och uppåt. Med det sagt så kan Flow Academy med fördel vara något som en förälder också hjälper till med ifall det gäller en väldigt ung idrottare.

Vi rekommenderar att du börjar med mental träning så fort som möjligt. Oavsett om du är mitt i säsongen eller precis avslutat en säsong så vill du få så stora fördelar som möjligt. Om du inte tävlar just nu är det ett jättebra tillfälle att få försprång inför nästa säsong.

Absolut. Även om många som börjar med mental träning gör det för att de upplever att de har utmaningar som de inte löser själv, så är mental träning minst lika viktigt som vanlig träning. Det handlar alltså lika mycket om att finslipa sin prestation som det handlar om att hantera sina utmaningar.

För alltid. Du får dessutom även tillgång till alla framtid uppdateringar och nya versioner av Flow Academy.

Precis så mycket som du vill. Du lär dig i din egen takt. Vi rekommenderar dock att du repeterar kursen då och då för att fräscha upp kunskapen.

Du kan ställa hur många frågor du vill kring materialet och situationer du ställs inför i den privata gruppen som ingår i Flow Academy.

Om du för någon anledning inte är nöjd eller tycker att Flow Academy inte var bra så får du 100% av dina pengar tillbaka. Vi slänger dessutom med 100:- extra och bjuder på en falafelrulle. Detta är vad vi kallar vår falafelförsäkring.

Tommy jobbar endast individuellt med en handfull idrottare per år. Majoriteten av dessa är etablerade idrottare på professionell nivå. 

Om du är intresserad av ytterligare stöd så finns möjligheten att jobba individuellt med en av Tommys coacher, eller ansöka om att gå med i Flow Mastery programmet.

Vi erbjuder kortbetalning eller delbetalning via Klarna.

“WOW! Detta har förändrat mitt liv. Att ha gått från en person med allmänt låg självkänsla och mycket ångest, till en självsäker kille som vet att han klarar allt. För att enkelt bara summera så har detta varit det bästa jag har gjort i mitt liv än så länge och kan STARKT rekommendera att gå till honom.”

Isak Andersson

Elite Basketball Player

Missa inte din chans

Sätt igång nu

Börja redan idag och få tillgång till allt material som finns innan nya versionen släpps. Med Flow Academy får du inte bara livstids tillgång till kursematerialet, du får även tillgång till alla framtida uppdateringar och nya versionen av Flow Academy. Din investering är dessutom försäkrad med vår falafelförsäkring (se avsnittet vanliga frågor för info).

Flow Academy

SEK28193
SEK 6997
 • Introduktionsmodul (förberedelseguide)
 • Flow Academy version 3 som släpps under våren 2023 (ord. pris 8.997:-)
 • Lifetime tillgång till kursmaterial
 • Framtida uppdateringar av Flow Academy
 • Bonus 1 - Version 2 av Flow Academy med 9 timmars material (ord. pris 8.997:-)
 • Bonus 2 - 6 st föreläsningar om The Flow Mindset (ord. pris 6.000:-)
 • Bonus 3 - Lifetime tillgång till privat grupp (ord. pris 2.500:-)
 • Bonus 4 - The 5min Flow Pdf (ord. pris 1.699:-)

Har du några frågor eller funderingar?

Använd chatten i hörnan eller kontakta oss här