Reviews

REVIEWS & CASE

"Tommys mentala träning och kostrådgivning tog mig hela vägen till EM guld i Karate!"

- Johanna Lind, Guldmedaljör ESKA Karate 2016

Jakten på guldet

Johanna har länge varit ett namn inom karaten i Sverige. Med många duktiga prestationer både nationellt och internationellt hade hon både vunnit tävlingar och medaljer tidigare – men aldrig ett EM-Guld. Med siktet ställt på Guldet i Karate EM som skulle ske i november 2016, tog hon hjälp av Tommy som mental tränare.

Redan från början anpassades ett enkelt och effektivt mentalt träningsprogram som endast tog 5 minuter att genomföra. Med principen kort och ofta innehöll programmet några av världens mest effektiva övningar för att hantera press, nervositet och samtidigt enkelt komma in i flow. Tommy kombinerade konkreta övningar inom mental träning ihop med coaching för att på fyra månader förbereda Johanna så mycket som möjligt inför EM. Efter tävlingen kom Johanna tillbaka med guldet och hennes kommentar efter resan var oslagbar!

Jag har aldrig förr varit så skärpt och fått min kropp att göra som jag vill! Jag har insett nu vilken otrolig makt den mentala biten har över prestationen och det har aldrig känts så bra som det gör nu!”

Nabil Malki MMA Mental coaching tommy davidovic

“Tommy är i särklass den bästa mentala coachen jag någonsin jobbat med!”

Nabil Malki, Professionell MMA fighter

“Den bästa föreläsare jag hört! Förstod vad han menade och det känns bra för ingen annan har förstått mig. Nu fattar jag att jag inte är ensam. Jag inser nu att jag har mycket mer möjligheter och ansvar än tidigare.”

Burlöv kommun

2

“Den här killen är anledningen till min attitydförändring mot mig själv och mot andra!”

Linda Pedersen, Sjuksköterska

“Inspirerande och lärorikt! Fint om gruppdynamik och ledarskap. Det du berörde fick mig att associera till kommunikation i relationer av alla slag!”

WSP Region Syd

3

“Mitt liv har fått en ny inriktning efter mina möten med Tommy!”

Charlotte Widstrand, Ekonomichef

“Lätt att lyssna på och intressant hela tiden! Tommy håller publiken levande och innehållet anpassades på plats efter de utmaning som vi står inför. Rekommenderar honom starkt!”

Karlstads Pastorat

4

“Man kan välja att arbeta efter massa teorier och koncept, men det som gör Tommy till en grym coach är hans förmåga att lokalisera de känslor och tankar som håller dig tillbaka. Allting har blivit så mycket lättare och jag har förändrats ända in i min kärna!”

– André Milesson, VD Milessons glasmästeri

“Tommys inspirerande föreläsning om arbetsglädje gjorde hela personalgruppen glada och motiverade till att ta sig an nya utmaningar och förändringar med en positiv inställning! Vi hade gärna lyssnat mer på honom!”

– Region Skåne

Flowcup coaching tommy davidovic

“Efter bara en timmes samtal med Tommy hade han hjälpt mig att göra mina tveksamheter till mina självklarheter! Tack Tommy!”

– Diana Lidforsen, VD FlowCup

“Jag vet inte vad f** du gör med mina spelare, men det funkar! Det är som natt och dag. Fortsätt göra vad du gör Tommy!”

– Head coach Malbas Herrlag

6

“Efter en timmes coaching med Tommy hade han hjälpt mig förbi ett problem jag burit runt på under 5 års tid. Detta gör det enkelt för mig att rekommendera honom!”

 Jenny Sandberg, Program Manager. THINK Accelerate

”Jag fick uppleva Tommys föreläsning/ workshop inom coachingmetoden. Övade och lärde mig mycket under kort tid. Inspirerande och kul, jag gick därifrån som en bättre lyssnare, coach och make. Min fru la direkt märke till det och sa: Du verkar annorlunda, på ett bra sätt! Mina högsta rekommendationer!”

VD, Drivshuset Uppsala

“Mycket bra! Ger eftertanke och träffar hårt. Jag gillar!”

Sofia Nilsson, HR-ansvarig Eson-Pac

”Som entreprenör erbjuds man många olika föreläsningar, workshops, seminarier osv. Men det är få saker som skapar så stor förändring som det vi gjort med Tommy. Med honom handlar det aldrig om generella teorier utan alltid om hur just VI kan utvecklas och förändras redan IDAG.”

Owegoo

8

“Att bli coachad av Tommy hjälper mig med min personliga utveckling och att förstå hur just jag fungerar. Detta betyder så mycket för både mig själv och för vårt nystartade företag. Jag rekommenderar alla människor att bli coachad av Tommy!!”

Josefin Runquist, VD Di-Stort

“Gripande föreläsning perfekt inbakat med en twist av glimten i ögat! Det var jätteintressant och en stor nyckel för alla människor som vill utvecklas på alla plan. 1 timme kändes som 15 minuter och jag hade gärna fått höra ännu mer!”

Sara Kjellker
Elitsatsande golfspelare

9

“Jag har aldrig mött en så inspirerande, engagerad och nyfiken föreläsare/coach! Du har gett mig helt nya perspektiv på tillvaron och hjälpt mig tro på mig själv igen. Med din vetgirighet och med hjälp av dina, mina, våra frågor. Stor kram och av hela mitt hjärta tack!!”

Cecilia Rutström

“Skulle rekommendera alla i ledarposition att lyssna på detta! Skapade både igenkänning och reflektion i mig som ledare och organisationen jag arbetar i.”

Maria Nyberg,
Platschef, Eson-Pac Norrköping

Tommy Davidovic mental träning Johanna Lind

Tommys mentala träning och kostrådgivning tog mig till EM guld i Karate. Jag har aldrig förr varit så skärpt och fått min kropp att göra som jag vill! Jag har insett nu vilken otrolig makt den mentala biten har över prestationen och det har aldrig känts så bra som det gör nu!

Johanna Lind, Guldmedaljör ESKA Karate 2016

”Tommy var en glädje att jobba med och hade en särskilt god förmåga att skapa förtroende hos publiken. Han tog sin tid att noggrant smälta vår önskan och var väl förberedd att leverera en tolkning av vårt ämne som var både insiktsfull och inspirerande. Jag skulle definitivt rekommendera  honom som talare och coach.”

– CreativeMornings Malmö

”Jag är manusförfattare och regissör på två kontinenter och sökte upp Tommy för att försöka hitta en väg till balans i ett ständigt föränderligt liv. Hans klarsynthet och intuition i kombination med en kunnigt praktisk approach har hjälpt mig otroligt mycket, inte bara med att hitta balans, utan också till att se möjligheter jag tidigare inte insett fanns.”

Karin Hallén, Manusförfattare/regissör

”Wow vilken föreläsning! Mina ungdomar i BowDownDance academy var verkligen involverade genom hela föreläsningen. Bra jobbat Tommy, kom gärna tillbaka!”

Bowdown Dance Academy

“I saw Tommy speak at Creative Mornings in Malmö where he spoke on the topic of Risk. His authentic and personable approach and delivery style made it very easy to engage with him and the content he presented. His message was applicable, challenging in an encouraging way and I can confidently say it was one of the best talks I’ve seen at Creative Mornings Malmö! Thank you, Tommy!”

Lenise Ormsby, Fotograf CreativeMornings Malmö

“Tommy är ett levande exempel på en coach som överraskar dig på ett sätt som gör att du hittar steg framåt, till lösningar som såg omöjliga ut att nå till innan. Rekommenderar honom varmt!”

Sebastian Ekstam, VD Drivhuset Malmö

Ladda ner!

Loggboken som hjälper dig bygga mental styrka

...och så mycket mer!