Hem

Redo att upptäcka vad du går för?

De flesta har ingen aning om hur kraftfulla de egentligen är

Hej, jag är Tommy Davidovic.

Jag är din coach, mentala tränare och den som vet att du är ostoppbar. Jag finns till för att hjälpa dig som vill bli bäst på det du gör, upptäcka vad som är allra viktigast i livet eller hitta balans i tillvaron.

Vet du inte vart du ska börja?

Tryck på start och testa livshjulet!

Coaching, mental träning eller föreläsning?

Välj det som passar dig och dina behov!

Oavsett om du är ute efter individuella samtal med en coach & mental tränare eller föreläsare för er nästa personaldag så går det bra att boka ett gratis intro på knappen nedan så ser vi vad som passar dina behov bäst. Vill du istället läsa vidare om vad Tommy kan erbjuda dig för tjänster, vilka företag som tidigare anlitat Tommy eller vad andra sagt om honom så är det bara att fortsätta scrolla!

INDIVID

Känns det som att saker har stannat upp och oavsett vad du gör så kommer du inte vidare?
Längtar du efter något mer, fast du inte riktigt vet vad det är som saknas? För dig som vill ha personliga samtal som idrottare, privatperson eller via ditt företag.

Coach, Malmö, Livscoach, Mental träning, Grupp

GRUPP

Letar du efter en föreläsning eller workshop som både skapar glädje, skratt och nya insikter samtidigt som deltagarna blir utmanade ett se saker från nya perspektiv?
För arbetslag, idrottslag, ledningsgrupper, vanliga grupper och ovanliga grupper som vill ha något utöver det vanliga.

Vad säger andra?

Vi har jobbat med

Vi har jobbat med

Vanliga frågor

Frågor som du eventuellt har i din jakt på rätt coach.

Kort förklarat kan man säga att coaching handlar om att hjälpa dig finna klarhet i vad ett liv som gör dig som allra mest levande skulle innebära. Samtidigt som du får hjälp och utmanas till att tänka annorlunda, se nya perspektiv och hitta de inre resurser som du behöver för att både på kort och lång sikt kunna nå dina mål och drömmar.

Mental träning är lite annorlunda och kan användas till att hjälpa dig både prestera bättre och må bättre. Det kan handla om att lära sig hantera press och stress, skapa fokus eller få en starkare självkänsla. Tommy använder sig av världens mest effektiva metoder för mental träning. När du anlitar honom får du både coaching och mental träning, beroende på vad du har behov av.

Ordet ”coach” är inte skyddat i Sverige och därför kan vem som helst kalla sig coach. När du anlitar en coach är det viktigt att noga utvärdera coachens utbildning och erfarenhet innan du inleder ett samarbete. Risken med att anlita en coach, som inte har en professionell utbildning,  kan vara att den både brister i etiska regler och kunskap. Tommy är en Certified Professional Co-Active Coach (CPCC), vilket ges ut av CTI (Coaches Training Institute) som håller i en av världens främsta coachutbildningar. Han har även gått en annan coachutbildning som är godkänd av International Coach Federation (ICF) samt påbörjat en utbildning inom par- & teamcoaching som kallas ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching) . Utöver detta har Tommy studerat 3 års idrottsvetenskap på Malmö Universitet.

För att se en märkbar skillnad rekommenderar vi ett minimum på ca 6 samtal med ungefär två veckor mellan samtalen. Detta blir då en process på ungefär tre månader. Det går även att välja längre eller kortare upplägg beroende på vad du vill jobba på. De flesta av Tommys klienter brukar dock inte behöva mer än tre månader.

Det är oftast kö på ungefär två-tre månader för att kunna börja hos Tommy. Ibland kan det dyka upp en möjlighet att börja tidigare, men för att säkra en plats är det bäst att höra av sig så fort du bestämt dig. Om du känner att det är mer akut att komma igång så finns såklart också möjligheten att gå till en av Tommys coacher som oftast har öppningar mycket snabbare.

De flesta kan anlita Tommy som coach och/eller mental tränare. Tommy jobbar individuellt med privatpersoner, företagare, anställda, och idrottare på alla nivåer och åldrar. Tommy håller även föreläsningar, workshops och utbildningar för företag, idrottslag, kommuner och organisationer. I de fallen som Tommy inte har möjlighet att ta sig an en individuell klient har han ett par coacher som han samarbetar med. Dessa coacher är kvalitetssäkrade och innehar minst PCC (Professional Certified Coach) certifiering enligt ICF.

Du kan alltid boka ett gratis och förutsättningslöst samtal på 30 minuter. Där får du berätta mer om dig och det du vill jobba på, samtidigt som du får svar på dina frågor och en känsla om Tommy är rätt person för dig. Du kan boka ett introsamtal HÄR 

Tommys klienter finns både inom och utanför Sverige, därför sker de flesta samtalen via telefon eller videosamtal. Men det går såklart också att träffa honom för de som befinner sig i närheten av Malmö. Samma sak gäller såklart för Tommys coacher som för tillfället finns i både Stockholm och Malmö.

Coaching är en relation på lika villkor. Det är alltså viktigt att du ber om det du behöver och är öppen med hur du upplever processen så relationen byggs och blir så bra som möjligt. Skulle du sedan känna att du är färdig eller vill sluta innan du använt alla dina samtal så får du såklart tillbaka pengarna som inte ”använts”.

Vi är till och med så säkra på att detta kommer va en av ditt livs bästa investeringar att vi erbjuder alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd efter tredje samtalet, under förutsättning att du tagit upp detta med din coach från första samtalet och vi har fått en chans att se till så du blir nöjd.